Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 73
Всъщност антрополозите са заети и са готови да ни пренесат обратно в дивата гора, където всички човешки неща... имат своето начало; но семето никога не обяснява цветето.
Едит Хамилтън
В най-дълбоките си моменти казваме най-неадекватните неща.
Една О'Брайън
Споменът не е нещо, което мога да призова, просто идва и аз съм негова слуга.
Една О'Брайън
Музиката, веднъж приета в душата, се превръща в нещо като дух и никога не умира.
Едуард Булвер-Литън
Учете се да мислите фотографически, а не в категориите на други средства за изобразяване. В такъв случай винаги ще можете да кажете нещо ново.
Едуард Уестън
Ах, чудесно е да повярваме на мечтата, докато стоим в младостта край звездното течение; Но по-голямото нещо е да се борим с живота и накрая: "Мечтата е вярна!"
Едуин Маркам
Да се хвърлиш на страната на потиснатите е единственото достойно нещо, което можеш да направиш в живота.
Едуин Маркам
Няма такова нещо като добър писател и лош лъжец.
Ейми Блум
Интересуват ме празнините между едно парче от тротоара и следващото. Интересуват ме нещата, за които не винаги имаме име, и нещата, които не е лесно да се формулират - разликата между това, което мислим и как се чувстваме.
Ейми Блум
Как можеш да мислиш, че ти липсва нещо, което никога не си имал?
Ейми Тан
Мислех, че съм достатъчно умен да пиша толкова добре, колкото тези хора и не осъзнавах, че има нещо, наречено оригиналност и собствен глас.
Ейми Тан
Но тя никога не поглеждаше назад със съжаление. Имаше толкова много начини нещата да се подобрят.
Ейми Тан
Но това, че обичаш нещо, добавих към себе си, не означава, че някога ще бъдеш страхотен. Не и ако не работиш. Повечето хора вонят на нещата, които обичат.
Ейми Чуа
Родителството е най-трудното нещо, което съм правила. Опитах се да намеря баланса между строгия, традиционен китайски начин на възпитание, който според мен може да бъде твърде суров, и това, което виждам като тенденция на Запад да бъде прекалено разрешителен и снизходителен. Ако можех да направя всичко отново, бих го направил, с някои корекции.
Ейми Чуа
Всичко, което някога съм правила, което е ценно, е нещо, което се страхувах да опитам.
Ейми Чуа
Мечтите нямат крайни срокове. Мисля да правя по-големи и по-добри неща и да се забавлявам с това.
Ел Ел Кул Джей
Всички момичета знаят, че сега могат да бъдат всичко. Тази трансформация за мен е едно от най-удовлетворяващите неща.
Елен Джонсън Сърлиф
Във времена на бури и бури, на нерешителност и запустение една книга, която вече е позната и обичана, прави по-добро четене от нещо ново и неопитвано... нищо не е толкова затоплящо и дружелюбно.
Елизабет Гаудж
Ако вярвате във вездесъщия Бог, тогава трябва да вярвате във всичко, което идва във вашия живот, човек или събитие, трябва да има нещо от Бога, за да бъде преживяно и обичано; не се мрази.
Елизабет Гаудж
Трябва да бъдеш търпели към себе си, когато учиш нещо ново.
Елизабет Гилбърт
Ако нещо не ви харесва, говорете за нещо друго, което е страхотно и може би някой друг ще го открие и ще помислите, че и това е чудесно.
Елизабет Олсън
Вина и без вина: това бяха най-лошите неща. Единственото по-лошо от вината беше страхът да не те хванат.
Елин Хилдебранд
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща