Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 72
Дизайнът не трябва да доминира над нещата, не трябва да доминира над хората. Трябва да помогне на хората. Това е ролята му.
Дитер Рамс
Понякога никога няма да разберете стойността на нещо, докато то не стане спомен.
Доктор Сюс
Защото, когато човек веднъж направи нещо глупаво, е, защото е момче. Но ако той направи едно и също глупаво нещо два пъти, обикновено това прави впечатление на някое момиче.
Доктор Сюс
Колкото повече четете, толкова повече неща ще знаете.
Доктор Сюс
Трябва да знаете неща, които другите не знаят. Това, което никой не знае за вас, ви позволява да опознаете себе си.
Дон ДеЛило
Аз отхвърлям понятието футбол като война. Войната е война. Не се нуждаем от заместители, защото имаме истинското нещо.
Дон ДеЛило
Фактите са самотни неща.
Дон ДеЛило
Колкото повече неща изхвърлях, толкова повече откривах.
Дон ДеЛило
Не искам да правя типа писане, където рецитирам биография, родителство и образование. Искам да стана от думите на страницата и да направя нещо, да нараня някого.
Дон ДеЛило
Той искаше хартия и нещо, с което да пише, някакъв начин да поддържа мисъл, да я постави в света.
Дон ДеЛило
Да се грижиш прекалено за нещата – това може да те унищожи. Но ако се грижиш за нещо достатъчно – то придобива собствен живот, нали? И не е ли целият смисъл на нещата – красивите неща, че те свързват с някаква по-голяма красота.
Дона Тарт
Когато нещата започнат да се ускоряват извън контрол, понякога търпението е единственият отговор. Натиснете пауза.
Дъглас Рушкоф
Вселената изглежда наистина огромна в момента. Имам нужда от нещо, за което да се задържа.
Е. Локхарт
Не можех да кажа нищо като отмъщение, освен нещо, което би я объркало.
Е. Локхарт
Когато мразиш някого, когото обичаш, и мислиш, че е направил нещо ужасно - вероятно си.
Е. Локхарт
Понякога е добра идея да помислите какво искате от дадена ситуация и да се опитате да я постигнете, а не просто да изблъскате първото нещо, което ви идва в главата.
Е. Локхарт
Страхотното в актьорството е, че за един живот можеш да бъдеш много различни неща. Можете да изследвате различни личности и герои.
Ева Амури
Когато въведете съзнание в нещо, нещата започват да се променят.
Ева Енслър
Понякога за важните неща е най-добре да говориш с непознати хора - с тези, които ти повече никога няма да видиш.
Евгений Евтушенко
Винаги има реакция, основана на страх. Хората приемат, че ако критикувате решение да отидете на война, тогава казвате нещо против войниците - което не е така.
Ед Харис
Бях загрижен да запълня живота си с нещо важно за мен. За мен това беше просто необходимо.
Ед Харис
Едно от първите неща, които научих за актьорството, беше, че единственият човек, срещу когото се състезаваш си самият ти.
Ед Харис
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща