Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 71
Винаги е възможно да създадете нещо оригинално.
Джордж Гершуин
Бракът беше нещо, което мислех, че е нещо което се случива само с други хора, като фатални пътни инциденти.
Джордж Ефинджър
Времето и случая не могат да направят нещо за тези, които не правят нищо за самите себе си.
Джордж Канинг
Единственото, което ми е нужно е духовно спокойствие и пари, които ми позволяват нищо да не правя и които винаги ще са ми под ръка, ако поискам нещо да направя.
Джордж Харисън
Пиша, за да си дам сили. Пиша, за да бъда героите, каквито не съм. Пиша, за да изследвам всички неща, от които се страхувам.
Джос Уедън
Ако не можете да направите нещо умно, направете нещо както трябва..
Джос Уедън
Вярата в Бог означава да вярваш абсолютно в нещо, без никакви доказателства. Вярата в човечеството означава да вярваме абсолютно в нещо с огромно количество доказателства за противното. Ние сме истинските вярващи.
Джос Уедън
Защото вече не е достатъчно да си достоен човек. Вече не е достатъчно да поклатим глава и да направим загрижени гримаси при новините. Истинският просветен активизъм е единственото нещо, което може да спаси човечеството от себе си.
Джос Уедън
Две неща, които са важни за мен. Емоционален резонанс и ракетни установки.
Джос Уедън
Луната открива истинската природа на нещата.
Джоузеф Дилейни
Всички неща, независимо от степента им на създаване или унищожение, отново ще се обединят в единно цяло.
Джуандзъ
Любовта може да накара дори хубавите хора да правят ужасни неща.
Джуд Деверо
Мечтите бяха опасни, защото я накараха да пожелае неща, които никога не можеше да има.
Джули Гаруд
Гледайте внимателно живота си. Не го губете за едно и също нещо.
Джулиан Мур
В моето поколение, с изключение на няколко души, които са се занимавали с банково дело или медицински сестри или нещо подобно, жените от средната класа не са имали кариера. Трябваше да се ожениш и да имаш деца и да си хубава майка. Не сте излизали и не правите нищо. Открих, че съм неспокоен.
Джулия Чайлд
Никога няма да разбереш всичко за нещо, особено нещо, което обичаш.
Джулия Чайлд
Една от тайните и удоволствията от готвенето е да се научиш да коригираш нещо, ако се обърка; и един от уроците е да се ухилиш и да го понесеш, ако не може да бъде поправено.
Джулия Чайлд
Никога не забравяш красиво нещо, което си направил, - каза той. Дори след като го изядете, той остава с вас - винаги.
Джулия Чайлд
Тя научи, че акт, предназначен да изразява любов, не може да има нищо общо с това. Че сърцето и тялото й са различни неща.
Джумпа Лахири
Просто искам малко пространство за себе си от време на време. Всеки път, когато съм с теб, имам чувството, че искаш нещо от мен.
Юнот Диаз
Прокарайте ръка през косата си, както правят белите момчета, въпреки че единственото нещо, което лесно минава през косата ви, е Африка.
Юнот Диаз
Чувствам, че възходите и паденията са част от кариерата на човек и това напълно зависи от начина, по който ги приема. Можете или да бъдете съборени от негативните неща, или можете да ги приемете по положителен начин и да се поучите от тях.
Дипика Падуконе
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
100
Следваща