Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 70
Един от начините да се научите да правите нещо правилно е първо да го направите неправилно.
Джим Рон
Нещата могат да се втвърдят значително в момент на нерешителност.
Джон Ашбъри
- Правителствата не променят нещата, - каза тя - само времето прави това.
Джон Брънър
Щастливият човек винаги е виновен за нещо. Пред многото хора той е виновен дори за това, че той е щастлив.
Александър Валентинович Вампилов
Може би най-"духовното" нещо, което всеки от нас може да направи, е просто да погледнем през собствените си очи, да видим с очи на цялост и да действаме с почтеност и доброта.
Джон Кабат-Зин
Търпението е форма на мъдрост. Това показва, че разбираме и приемаме факта, че понякога нещата трябва да се развият по свое време.
Джон Кабат-Зин
Мисля, че парите развалят повечето неща, след като станат основната мотивираща сила.
Джон Клийз
Трофеите и медалите никога не са означавали много за мен. Имах невероятни преживявания, които ви позволяват да се чувствате, като че сте постигнали нещо.
Джон Кразински
Никога не съм писал нещо, което не ми е минало през ума - седем или осем години.
Джон Макгахърн
Добрата комуникация не е само пренос на данни. Трябва да покажете на хората нещо, което се отнася към техните тревоги, което приема гнева им, което е достоверно в смисъл на много черва и което поражда вяра във визията.
Джон П. Котър
Преди много години мисля, че получих първото си разбиране за това как един невероятно разнообразен екип може да работи заедно и да прави удивителни неща, а не просто да се разбира погрешно и да се бори.
Джон П. Котър
Всяко утро пишете списък на нещата които трябва да направите днес. Направете ги.
Джон Пирпонт Морган
Всеки път, когато правителствата приемат морален тон - за разлика от етичен - знаете, че нещо не е наред.
Джон Ралстън Сол
Бих ви припомнил... че Сократ беше екзекутиран не за това, че казваше какви неща трябва или трябва да бъдат, а за търсене на практически указания къде може да бъде някакво разумно сближаване на истината. Той беше екзекутиран не заради мегаломанията си или грандиозните си предложения или твърдения, а заради упоритото съмнение в абсолютните истини на другите.
Джон Ралстън Сол
Всъщност е изкушаващо да предположим, че е очевидно, че нещата трябва да бъдат подредени така, че да водят до най-доброто.
Джон Ролс
Изведнъж лудостта беше навсякъде и аз бях решен да науча за въздействието му върху начина, по който се развива обществото. Винаги съм вярвал, че обществото е фундаментално рационално нещо, но какво, ако не е така? Ами ако е изградено върху лудост?
Джон Ронсън
Понякога не знам дали животът ми е сложен или просто мисля прекалено много за нещата.
Джон Скалзи
За влюбените докосването е метаморфоза. Всички части на телата им сякаш се променят и те сякаш стават нещо различно и по-добро.
Джон Чийвър
Всяка творческа история е различна. И всяка творческа история е една и съща. Там нямаше нищо. Сега има нещо. Това е почти като магия.
Джона Лерър
Със сигурност има нещо в невъзмутимото спокойствие на природата, което обзема нашите малки тревоги и съмнения; гледката към тъмносиньото небе и струпващите се звезди отгоре сякаш придава тишина на ума.
Джонатан Едуардс
От любовта възниква омраза към онези неща, които са в противоречие с това, което обичаме, или които ни се противопоставят и пречат в онези неща, в които се радваме.
Джонатан Едуардс
Единствените две важни неща в живота са реалната любов и да бъдеш в мир със себе си.
Джонатан Карол
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща