Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 68
Единственото нещо към което съм алергичен е критиката.
Дейвид Лий Рот
Ако гледаш отстрани, поразително, какви неща могат да изглеждат сексуални.
Дейвид Линч
Можете или да разгледате нещата по брутален, правдив начин, който е потискащ, или можете да се завиете и да се забавлявате.
Дейвид Спейд
Индуизмът никога не ми се струваше нещо чуждестранно или чуждо или неподходящо за моите обстоятелства, живеещи на Запад. Това е самата религия на природата и съзнанието в най-широкия смисъл, което я прави подходяща за всички.
Дейвид Фроли
Повярвайте, че може да се направи. Когато вярвате, че нещо може да се направи, наистина вярвайте, умът ви ще намери начините да го направи. Вярата в решение проправя пътя към решението.
Дейвид Шуорц
Хората биха могли рационално да решат, че продължителните връзки отнемат твърде много време и усилия и че биха предпочели да правят други неща. Но повечето хора се страхуват от отхвърляне.
Албърт Елис
Много важно е да можеш да приемаш нещата, знаеш ли. Благодатното приемане е изкуство - изкуство, което повечето никога не си правят труда да се самоусъвършенстват. Смятаме, че трябва да се научим как да даваме, но забравяме да приемем нещата, което може да бъде много по-трудно от даването.
Алегзандър Маккол Смит
Специалните неща имат начин да оцелеят.
Алегзандър Маккол Смит
В крайна сметка, в безупречността има нещо грозно.
Денис Лихейн
Защото, когато те погледнах от другата страна на масата в трапезарията, никой друг не съществуваше. И независимо дали нещо се случва между теб и мен, трябваше да се срещна с теб, за да ми покажеш какво ми липсва.
Дж. Р. Уорд
По същество има две неща, които ще ви направят мъдри - книгите, които четете, и хората, които срещате.
Джак Канфийлд
Вие имате контрол само над три неща в живота си - мислите, които мислите, изображенията, които визуализирате, и действията, които предприемате.
Джак Канфийлд
Обикновено той беше лесен, един от онези момчета с малко уважение към авторитета поради убеждение, че отговорните хора са склонни да правят глупави неща.
Джак Макдевит
В по-широкия мащаб на нещата, мненията му не се броят по никакъв начин. Политиците взеха решенията, а избирателите не обърнаха внимание.
Джак Макдевит
Идиотите винаги се издигаха до върха и правеха политика. Това обясни много неща.
Джак Макдевит
Не са останали толкова много неща, които вече не са направени, особено в музиката. Интересуват ме идеи, които могат да ни разтърсят всички.
Джак Уайт
Бих направил запис на Уайт Страйпс точно сега. Бих бил в Белите ивици до края на живота си. Тази група е най-предизвикателното, важно, изпълняващо нещо, което някога ми се е случвало. Иска ми се да беше все още тук. Това е нещо, което наистина много ми липсва.
Джак Уайт
Съществува формула за моите филми - хората очакват определени неща от филмите на Джаки Чан, но в границите на тези очаквания, аз искам да дам на хората шок.
Джеки Чан
Любовта е единственото нещо, което е по-силно от желанието и единствената правилна причина да се противопоставим на изкушението.
Джанет Уинтерсън
Забелязах, че извършването на разумното нещо е добра идея само когато решението е съвсем малко. За променящите живота неща трябва да рискувате.
Джанет Уинтерсън
Разбира се, хората ще ви се смеят, но хората се смеят на много неща, така че няма нужда да го приемате лично.
Джанет Уинтерсън
Въпреки че където и да отидете, винаги е пред вас, няма такова нещо като право напред.
Джанет Уинтерсън
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща