Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 67
Раждането беше нещо, което дойде съвсем неочаквано и след това в къщата имаше още едно дете.
Георг Брандес
Не се страхувах от това, което не ми харесваше. Преодоляването на неприязънта към нещо често задоволява чувството на чест.
Георг Брандес
Ние сме родени невежи, невежи умираме, но понякога успяваме да научим нещо важно и да го предадем на другите - или да го запишем в книга.
Грег Беър
Да бъдат възнаградени за нещо различно от качеството на тяхната работа е най-бързият начин да объркате писател - и не само новите страдат от това.
Грег Еган
Нямам структуриран велик план; Просто възнамерявам да продължа да пиша за нещата, които ме интересуват - някои от които се променят, други - не.
Грег Еган
Само защото нещо е лудо, не означава, че е грешно.
Грегъри Бенфорд
В рамките на щастливия живот разхвърляното бюро или препълненото килерче за дрехи е нещо тривиално, но аз откривам - и чувам от други хора, че са съгласни - че отърваването от бъркотията дава непропорционален тласък на щастието.
Гретхен Рубин
Трябва да започна с това да кажа нещо за старата Германия. Германия също страдаше от повърхностна преценка, защото изявите и реалността не винаги са били разделени в съзнанието на хората.
Густав Щреземан
По-вероятно е да научите нещо, като намерите изненади в собственото си поведение, отколкото като чуете изненадващи факти за хората като цяло.
Даниел Канеман
Е, всяко усилие да увеличите максимално потенциала и способностите си е нещо добро.
Даниъл Голман
Мисля, че най-умното нещо, което хората могат да направят, за да се справят с много тревожни емоции, е да вземат лекарства, ако това помага, но не правете само това. Освен това трябва да тренирате ума си.
Даниъл Голман
Еволюцията не проектира нещата... Мозъкът е... като голяма стара къща с частични ремонти, извършени на всеки етаж, и по-малко като ново строителство.
Даниел Левитин
От икономическа гледна точка ние винаги сме мислили за работата като нестабилност - като нещо, което правите, за да получите нещо друго. Сега това все повече е за полезност - нещо, което е ценно и достойно само по себе си.
Даниъл Пинк
Ако човек казва нещо достатъчно често, той е много вероятно да придобие някаква вяра в него рано или късно.
Дашиъл Хамет
Започнах да научавам колко е важно да вдигам нещата и да гледам отдолу.
Деб Калети
Ако има нещо, в което съм добър, е да събирам хора заедно, за да направи нещо забавно.
Дейв Грол
Никога не можеш да предположиш за живота, за болка. Всяка болка е реална и цялата болка е лична. Това е най-личното нещо, което имаме. Тя изяжда всеки един от нас по различен начин.
Дейв Егърс
Винаги е било така, че политиците искат различни неща от децата, отколкото добрите педагози. Добрите педагози искат въображаеми, изследователски същества, но политиците искат просто икономически единици.
Дейвид Алмънд
Обичам да вярвам в нещо.
Дейвид Бауи
Върховната, скрита истина на света е, че това е нещо, което ние правим и можем също толкова лесно да направим различно.
Дейвид Грейбър
Вечността и болката, болката и вечността - те са единствените две неща, от които е създадена Вселената.
Дейвид Зиндел
Искам да се оженя и да имам деца. Нещата, които всички искаме.
Дейвид Зинченко
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща