Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 66
...ако наистина ви е грижа за някого, не трябва да се притеснявате как този човек може да ви възприеме. Приятелите или членовете на семейството може да се чувстват обезпокоени, че няма да вземате наркотици, да пиете алкохол или дори да ядете месо с тях и че няма да им позволите да правят тези неща във вашия дом. Не забравяйте обаче, че да се грижите за другите хора означава, че не искате да ги видите да си причиняват вреда. Ако човек не иска повече да общува с вас, тогава нямате нужда от такъв вид общуване.
Бхакти Тиртха Свами
Помислете за състоянието на ума си - вашето съзнание - преди да заспите. Това е изключително важно. Поемете ангажимент да отделите поне петнадесет минути за одухотворяване на съзнанието си преди лягане. Прочетете нещо духовно, слушайте духовен дискурс или музика или участвайте в дискусия на духовна тема. Избутайте настрана хаоса и объркването, които са били част от деня ви, и се съсредоточете върху духовната реалност. По този начин ще се подготвите за следващите шест до осем часа сън. Ако си позволите да се съсредоточите духовно, ще предоставите по-малка възможност на негативните елементи да навлязат в сънищата ви. Тогава можете да се възползвате най-много от състоянието на сън.
Бхакти Тиртха Свами
Доброто лидерство не е просто въпрос на това да караш нещата да се случват; това е въпрос на това да се случват важни неща, да се случват важни и продуктивни неща и да се помага на хората да се чувстват добре от това, което се случва. Лидерите трябва да имат визия, но също така трябва да знаят как да убедят другите, че тяхната визия може да се прояви, и как да ги овластят да участват в мисията за осъществяване на визията.
Бхакти Тиртха Свами
В тези дискусии ние не ви молим да приемате нещо на сляпа вяра. Ние определено ви молим да не отхвърляте веднага нищо. Предлагаме ви да направите някои изследвания за себе си. Просто обмислете основните моменти, проучете ги и, най-важното, опитайте се да знаете по-добре как да се предпазите от фините сили, така че да не станете жертва. Ако предприемете тези прости стъпки, вие ще бъдете един от онези, които помагат за настъпването на нова ера за човечеството.
Бхакти Тиртха Свами
Истинското вдъхновение надделява над всички страхове. Когато се вдъхновите, вие влизате в състояние на транс и можете да постигнете неща, за които може би никога не сте се чувствали способни.
Бърни С. Сийгъл
Да си оцелял не означава да си силен - казваш на хората кога имаш нужда от ядене или пътуване, компания, каквото и да било. Обръща внимание на сърдечната мъдрост, чувства, не живее роля, а има уникален, автентичен живот, има какво да допринесе, намира време да обича и да се смее. Всички тези неща са качества на оцелелите.
Бърни С. Сийгъл
Масовото общество унищожава нещата, за които се казва, че са негови наследства.
В. С. Притчет
Не аргументирам какво мога да променя за миналото, защото не мога да се върна и да го променя. Но определено много неща бих променил.
Ванила Айс
Аз съм християнин, но не вярвам в религията или нещо подобно.
Ванила Айс
Има гении, които се проявяват навсякъде, може и в шахмата, в някои случаи. Те могат да се проявяват себе си в различни неща. Специално шахматен талант не съществува.
Виктор Корчной
Дори най-лошата книга може да ни даде нещо за размисъл.
Вислава Шимборска
Ще трябва да бъда наистина бърза за да опиша облаците - една секунда е достатъчна, за да започнат да са нещо друго.
Вислава Шимборска
Страхотен! Написал съм нещо глупаво, но не съм подписал договор с никого за продуциране само на мъдри и перфектни произведения. Дадох воля на глупостта си... и ето ме, преродих се.
Витолд Гомбрович
Не исках да отглеждам генетично компрометирано дете. Не исках децата ми да се налага да се борят с масовото отклоняване на вниманието на родителите и последиците от принудата да се грижат за брат си след смъртта ми. Исках генетично перфектно бебе и тъй като това беше нещо, което можех да контролирам, избрах да сложа край на живота му.
Айлет Уолдман
Най-голямото предизвикателство за всеки занаятчийски човек или артист е да приеме ограниченията на своята среда и да направи нещо красиво въпреки тях. Това всъщност е забавно.
Айлет Уолдман
Поставете своите прицели високо, колкото по-високо, толкова по-добре. Очаквайте да се случат най-прекрасните неща, не в бъдеще, а точно сега. Осъзнайте, че нищо не е твърде добро. Не позволявайте абсолютно нищо да ви възпрепятства или задържа по някакъв начин.
Айлийн Кади
Ако мислите за неща, които се случват, когато сте били млади, те остават с вас завинаги.
Айс Кюб
Научих повече неща в църквата, отколкото в света.
Ал Грийн
Всичките ми братовчеди крадат неща. Те са само куп крадци. Цялото ми семейство е такова. Оставиш нещо за секунда и те го откраднат. Никога повече не го виждаш.
Габи Хофман
Аз съм истински човек - никога няма да промотирам нещо, в което не вярвам.
Гал Гадот
Ако искате да направите нещо, направете го сега, без компромиси или отстъпки, защото имате само един живот.
Гао Синдзиен
Има призив към приключения. Това е нещо във вътрешната психика на човечеството, особено мъжете.
Гари Гигакс
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
100
Следваща