Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 65
Малко са по-опасните неща от вродената религиозна сигурност.
Барт Ърман
Лоши неща се случват понякога.
Адам Ант
Но аз щях да изпълнявам много по-големи неща, ако правителството не винаги се противопоставяше на моите усилия и се поставях в други ситуации, които биха били подходящи за моя талант.
Адам Вайсхаут
Религията е по-консервативно нещо отколкото всички други аспекти на човешкият живот.
Айзък Азимов
Красивото нещо за ученето е, че никой не може да го отнеме от вас.
Би Би Кинг
Аз не съм човек, който може да каже, че всичко го устройва. Щом се почувствам, че се приближа към това състояние, аз разбирам, че е време всичко да се разруши. Абсолютното щастие е много опасно нещо.
Бил Дръмонд
Най-добрият приятел на моя баща беше букмейкър на състезания, а един от неговите приятели държеше пъб. Но в неделя всички заедно се отправяха в църквата. Вярата е гъвкаво нещо, нали?
Бил Дръмонд
Ако кажете на децата, че не могат да имат нещо, те точно това искат.
Били Джоел
Никсън имаше някои големи постижения във външните работи. Те ще бъдат запомнени. Но един президент вероятно ще бъде запомнен с едно нещо, а Уотъргейт ще оглави списъка на Никсън, предполагам.
Боб Удуърд
Поради Уотъргейт отчасти съм нещо като магнит за обаждания и информация и предложения.
Боб Удуърд
Има култура за боклук там, където ние изсипваме боклука върху хората. Тогава анкетьорите тичат наоколо и правят анкета и казват, усещате ли нещо?
Боб Удуърд
Написах неща, които републиканците и демократите и всякакви фигури или мразят, или се чувстват много неудобно. Защото, правейки тези дълги проекти и книги, вие се доближавате до костите. И не ми се обаждат и не ме молят за вечеря.
Боб Удуърд
Както казвам на дъщеря ми, когато искаш нещо в живота - колкото и невъзможно да изглежда - трябва да се бориш за това.
Брад Мелцър
...нещата са такива, каквито са в нашата Вселена, защото ако не бяха, ние нямаше да сме тук, за да забележим.
Брайън Грийн
Аз всъщност съм евангелски атеист, но има нещо, което признавам за религията: че дава на хората шанс да се предадат.
Брайън Иноу
Имам много неща в ума си и нямам какво да направя, така че ще излезе, всичко това, а след това може да започне да има някакъв смисъл.
Брайън Лий О'Мали
Мога да рисувам линии с молив, за да покажа, че нещо се движи, но ако пиша, се боря с това как да го напиша. Момчето изтича по коридора? Момчето бързо изтича по коридора? Момчето изтича по мраморния коридор? Измъчвам думите. Така че моят редактор работи много усилено. Щастлив съм, че я имам.
Брайън Селзник
За мен бойните изкуства са търсене на нещо вътре. Това не е само физическа дисциплина.
Брандън Лий
Състраданието не е добродетел - това е ангажимент. Това не е нещо, което имаме или нямаме - това е нещо, което избираме да практикуваме.
Брене Браун
Ние се боим по-малко от тези неща, които добре познаваме, и при необходимост се защитаваме по-добре от тези опасности, които разбираме.
Бруно Комби
Инженерството стимулира ума. Децата лесно се отегчават. Те трябва да се измъкнат и да си намърсят ръцете: да правят неща, да демонтират неща, да оправят нещата. Когато училищата могат да предложат това, ще имате инженер за цял живот.
Брус Дикинсън
Имайте предвид, че практиката на тълкуване на сънища обикновено не е полезна за духовен напредък. ... Хората кодифицират нещата и събитията като положителни или отрицателни въз основа на културата. Дори в рамките на една култура може да има вариации на кодификация. По този начин анализът на сънищата от обикновения човек често може да доведе до объркване поради лични спекулации и умствена гимнастика.
Бхакти Тиртха Свами
Предишна
1
...
64
65
(Текуща)
66
...
100
Следваща