Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 62
Неизползваната история не е нищо, тъй като целият интелектуален живот е действие, като практическия живот и ако не използвате нещата - е, може и да е мъртъв.
Арнолд Джозеф Тойнби
Първото нещо е да имаш воля; останалото е техника.
Халдоур Лакснес
Виждате ли, някои неща мога да ви науча. Някои научавате от книгите. Но има неща, които, е добре да видите и почувствате.
Халед Хосейни
Човешкото сърце е нещастно, нещастно нещо. Не е като утроба на майка. Няма да кърви. Няма да се разтегне, за да ви направи място.
Халед Хосейни
Времето може да бъде алчно нещо - понякога краде детайлите за себе си.
Халед Хосейни
В крайна сметка светът винаги печели. Такъв е само пътят на нещата.
Халед Хосейни
Всички добри неща в живота са крехки и лесно се губят.
Халед Хосейни
Имаше толкова много доброта в живота ми. Толкова щастие. Чудех се дали съм заслужил нещо от това.
Халед Хосейни
Излизането е най-политическото нещо, което можете да направите.
Харви Милк
На първо място имам огромно уважение към здравия разум. Всеки път, когато открием нещо страхотно и то противоречи на здравия разум, по-добре да се върнем в лабораторията и да го проверим.
Хари Харлоу
Единственото нещо, което ме интересува, е дали една маймуна ще се окаже собственост, която мога да публикувам. Нямам никаква любов към тях. Никога не съм. Не харесвам много животни. Презирам котките. Мразя кучета. Как може да харесваш маймуни?
Хари Харлоу
Мисля, че правя най-много пари в Русия и Париж, тъй като хората в тези страни са толкова склонни да се забавляват, толкова нетърпеливи да видят нещо ново и необикновено.
Хари Худини
Гениалността е проклятие. Така гледам на нещата. Някои смятат, че брилянтните разбират вселената по начин, който ние, останалите, не можем. Те виждат света такъв, какъвто наистина е - и тази реалност е толкова ужасна, че губят ума си. Яснотата води до лудост.
Харлан Коубън
Не, не живея в сърдечна болка. Не плача, докато спя или нещо от това. Аз съм, казвам си, над това. Но чувствам празнота, колкото и гадно да звучи. И искам или не, аз все още мисля за нея всеки божи ден.
Харлан Коубън
Склонен съм да вярвам, че крикетът е най-великото нещо, което Бог някога е създал на земята.
Харолд Пинтър
Добре, предполагам, че все още съм дете. Защото, когато наистина се ядосвам и пламна и имам чувството, че гърбът ми е опрян в стената, ще кажа злобни неща.
Хауърд Стърн
И вместо да крия това, бих предпочел да го пусна по радиото и да позволя на някой да види пълната гама от емоции. Ако искаш да си силен в радиото, трябва да пуснеш всичко, дори грозните неща. И не можеш да се извиниш за това.
Хауърд Стърн
Има неща, които няма да правя в радиото. Искам да кажа, че следващият логичен въпрос е какво няма да направите. Казвам, добре, знаете ли, трябва да разберете, когато сте в ефир.
Хауърд Стърн
Какво лошо има в това да си гол? Не мисля, че има нещо лошо в това. Плащам си данъците. Аз съм добър човек. Аз съм добър баща - все пак се опитай да бъда. Опитвам се да правя правилните неща в живота.
Хауърд Стърн
Главният герой на повечето ми филми е момиче. Мога да обясня много дълго какво искам да кажа с това и как стигнах до това, но е по-добре да се огранича до кратък отговор: нещото е, че наистина обичам жените.
Хаяо Миядзаки
Благотворителността и патриотизмът са основните качества на американец, който му е нужно да продаде нещо.
Хенри Луис Менкен
По принцип управлението е свързано с повлияване на действията. Управлението е свързано с подпомагане на организации и звена да свършат нещата, което означава действие. Понякога мениджърите управляват действията директно. Борят се с пожари. Те управляват проекти. Те договарят договори.
Хенри Минцбърг
Предишна
1
...
61
62
(Текуща)
63
...
100
Следваща