Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 61
Всъщност не възприемам комунизма като лошо нещо.
Упи Голдбърг
Винаги е полезно да намериш сили в себе си и да направиш нещо безплатно.
Фамке Янсен
Има нещо във възрастта, което винаги, дори и въпреки собствената си независимост, трябва да бъде почитаемо, трябва да създава уважение и да бъдеш третиран зле, за мен е по-лошо, по-жестоко и по-зло от всичко на земята.
Фани Бърни
Когато вършите лоши неща, ще ви се случват лошите неща.
Фара Фосет
Нека ти кажа - когато стоях там на върха на света, ти стана толкова смирен. Вече не мислите за счупване на рекорди, не мислите за получаване на научни данни - единственото нещо, което искате, е да се върнете живи.
Феликс Баумгартнер
Не се притеснявам за нещата, които не мога да променя.
Феран Адриа
Рискът е да направите нещо, което 99 процента от времето би било провал.
Феран Адриа
Ако искаш да направиш нещо добро, направи го сам.
Фердинанд Порше
Създаването на нещо е само за решаване на проблеми.
Филип Сиймур Хофман
Добрата работа е единственото нещо, което ме кара да се чувствам ревнив или завистлив.
Филип Сиймур Хофман
Ужасно нещо ми се случи миналата нощ - нищо.
Филис Дилър
Приемливо е да докарате някого до сълзи, ако това му обяснява по емоционален начин защо даден продукт, услуга или кандидат е правилният човек, е правилното нещо.
Франк Лунц
Осемдесет процента от живота ни са емоции и само 20 процента са интелект. Много повече ме интересува как се чувствате, отколкото как мислите. Мога да променя начина, по който мислите, но начина, по който се чувствате, е нещо по-дълбоко и силно и това е нещо, което е във вас.
Франк Лунц
Комфортът може да бъде опасно нещо. Стоиш си вкъщи през цялото време, където е безопасно и нищо не се променя, и преди да се усетиш, се установяваш по пътя си и спираш да учиш, спираш да се променяш, вече не растеш.
Франк Перети
Едно е сигурно. Трябва да направим нещо. Трябва да направим най-доброто, което знаем как в момента... Ако не се окаже правилно, можем да го променим, докато вървим напред.
Франклин Делано Рузвелт
Ако отида да работя във фабрика, първото нещо, което бих направил, е да се присъединя към съюз.
Франклин Делано Рузвелт
Женитбата е умно нещо за глупавия и глупаво за умният.
Френсис Бейкън
Където си, е кой си. Колкото по-далече вътре във вас се движи мястото, толкова повече вашата идентичност е преплетена с него. Никога не е случайно, изборът на място е изборът на нещо, за което копнеете.
Франсис Мейс
Няма такъв злодей, който не би направил на някого нещо добро.
Франческо Гуичардини
Вярвам, че ще умра, правейки нещата, за които съм роден. Вярвам, че ще умра високо от хората. Вярвам, че ще умра революционер в международната революционна пролетарска борба.
Фред Хамптън
Нямам хора около мен, които да ме следват - например бодигарди. Не знам как хората живеят по този начин. Може би младите филмови звезди трябва да живеят по този начин, не знам. Изглежда малко лудо за мен. Не смятам, че имаш нужда от всичкото това нещо.
Антъни Хопкинс
Работих със Стивън Спилбър по филма "Амистад". Той изглеждаше толкова сигурен в себе си, че ме оставяше да върша разни неща.
Антъни Хопкинс
Предишна
1
...
60
61
(Текуща)
62
...
100
Следваща