Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 6
Ако не можеш да обясниш нещо на 6 годишно дете, значи ти самия не го разбираш.
Алберт Айнщайн
Всички неприятни неща, които най-злият враг може да ви каже в очите, са нищо в сравнение с тези, които най-добрите ви приятели говорят зад гърба ви.
Алфред дьо Мюсе
По-добре да не успя в нещо, което харесвам, от колкото да успея в нещо, което мразя.
Джордж Бърнс
Лидерството е изкуството да накарате някого да направи нещо, което вие искате да направи, защото той иска да го направи.
Дуайт Айзенхауер
Определено няма нещо, което да не може да се случи днес.
Марк Твен
Във всеки един момент от съществуването си човек или израства в нещо повече или се свива до нещо по-малко. Човек винаги живее малко повече или си отива малко по малко.
Норман Мейлър
Не мисля, че животът е нещо абсурдно. Мисля, че всичко ние сме тук поради някаква огромна цел. Мисля, че се смаляваме от необятността на целта, заради която сме тук.
Норман Мейлър
Да живееш е най-рядкото нещо на този свят. Повечето хора просто съществуват... и това е всичко.
Оскар Уайлд
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал."
Паулу Коелю
Няма такова нещо като добър данък.
Уинстън Чърчил
Не съществува абстрактно изкуство. Винаги трябва да започнеш с нещо. След това можеш да премахнеш всички следи от действителността.
Пабло Пикасо
Повечето хора могат също така да купят дял от целия пазар, който обединява цялата информация, отколкото да се заблуждават, че мислят, че знаят нещо, което пазарът не знае.
Мъртън Милър
Бог е бил изобретен за обяснение на чудесата. Него вечно го изобретяват за обяснение на тези неща, които ние не разбираме.
Ричард Файнман
Предполагам, че кмет на малък град е нещо като организатор на общността, с изключение на това, че имате действителни отговорности.
Сара Пейлин
Аз рисувам нещата както съм. Аз не коментирам. Аз правя записки.
Анри дьо Тулуз-Лотрек
Усилието да се разбере Вселената е едно от малкото неща, които издигат човешкия живот над нивото на фарса и му придават нещо като издигане на трагедията.
Стивън Уайнбърг
Да обичаш и да победиш е най-хубавото нещо. Да обичаш и да загубиш, е следващото най-хубаво.
Уилям Мейкпийс Такъри
Истината е нещо, което може да дискредитира всеки по някакъв начин.
Хенри Луис Менкен
Ако плануваш да бъдеш нещо по-малко от това на което си способен, вероятно ще бъдеш нещастен до края на живота си!
Ейбрахам Маслоу
Колко много безпокойства изчезват, когато човек реши да бъде не нещо, а някой.
Коко Габриел Шанел
Три важни неща има в човешкия живот: първото е да си добър, второто е да си добър и третото е да си добър.
Хенри Джеймс
Ако искате да живеете щастлив живот, обвържете го с цел, а не с хора или неща.
Алберт Айнщайн
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
100
Следваща