Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 58
Няма такова нещо като проблемна порода. Въпреки това не липсват "проблемни собственици"...
Сизар Милан
Вълците са дисциплинирани не само когато ловуват, но и когато пътуват, когато играят и когато ядат. Природата не гледа на дисциплината като на нещо негативно. Дисциплината е ДНК. Дисциплината е оцеляване.
Сизар Милан
Предизвикателствата ви карат да откриете неща за себе си, които никога не сте знаели.
Сисъли Тайсън
На светът са нужни повече фойерверки - особено тогава, когато красивите и безполезни неща са останали толкова малко.
Скот Уестърфийлд
Мисля, че най-голямото нещо, което можем да направим, е да се грижим един за друг.
София Буш
Обичам бокса. Има нещо ожесточено за използването на силата на тялото ви по този начин.
София Буш
Началото е краят на нещо, винаги.
Спайдър Робинсън
Интересно нещо за групите книги, струва ми се, е, че няма връзка между блестяща книга и блестяща дискусия. Първото изглежда понякога дори подкопава второто.
Стейси Шиф
Актьорът трябва да развие тялото си. Актьорът трябва да работи върху гласа си. Но най-важното нещо, за което актьорът трябва да работи, е неговият ум.
Стела Адлер
Комуникацията е ключът и е едно нещо, което трябваше да се науча - да говоря с актьорите. Бях толкова ангажиран с визуалните и техническите аспекти, че щях да забравя за актьорите.
Стив Бушеми
Начинът, по който виждаме нещата, става източник на начина, по който мислим и как действаме.
Стивън Кови
Това трябва да разберете. Има само един начин да нараниш човек, който е загубил всичко. Върнете му нещо счупено.
Стивън Р. Доналдсън
Мисля, че един от големите исторически приноси на науката е отслабването на религията. Това е хубаво нещо.
Стивън Уайнбърг
И накрая, научете нещо за историята на науката или поне историята на вашия собствен клон на науката. Най-малко важната причина за това е, че историята всъщност може да ви е от полза в собствената ви научна работа.
Стивън Уайнбърг
Понякога е много по-просто да не знаеш за нещо.
Стивън Чбоски
Приятно е, когато имаш нещо, което можеш да очакваш с нетърпение.
Стивън Чбоски
Меланхолията не е лошо нещо.
Стинг
Когато станете част от нещо, по някакъв начин броите. Може да е марш; може да е митинг, дори кратък. Вие сте част от нещо и изведнъж осъзнавате, че броите. Да се брои е много важно.
Стъдс Търкъл
За проспериращите не става въпрос за получаване на повече неща. Става въпрос за свободата да вземете почти всяко решение, което пожелаете.
Т. Харв Екър
Винаги искате да опитате да направите нещо ново и, разбира се, Америка е световният лидер в икономиката днес.
Тадао Андо
Нивото на детайлност и изработка е нещо, което е вписано в оригиналната дизайнерска концепция. И така, когато започвам да рисувам, знам какъв детайл искам да има сградата.
Тадао Андо
Интересуват ме нещата, които се случват около мен и трябва да разбера какво се случва в други артистични сектори като музиката и литературата.
Тадао Андо
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
100
Следваща