Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 57
Може би всички писатели вървят по такава линия. Като цяло - както всички правим в мечтите си - вярвам, че влагам нещо от себе си във всички герои в романите си, както мъже, така и жени.
Роуз Тримейн
Разстоянието беше опасно нещо, тя знаеше. Разстоянието промени хората.
Рохинтън Мистри
Какъв смисъл има светът? Къде беше Бог, Кървавият глупак? Нямаше ли представа за справедливо и несправедливо? Не можа ли Той да прочете обикновен баланс? Той щеше да бъде уволнен отдавна, ако управляваше корпорация, нещата, които той позволи да се случат...
Рохинтън Мистри
Флиртът с лудостта е едно нещо. Но когато лудостта започне да флиртува, е време да отмените всичко.
Рохинтън Мистри
Преобразуването на околната среда се превърна в цел на човешкия живот; животът изглежда реален само доколкото се занимава с нещата.
Рудолф Ойкен
Ако не вярваме в себе си в това дълбоко вкоренено усещане, че има нещо по-високо от нас самите, никога няма да намерим сили да се развием в нещо по-висше.
Рудолф Щайнер
Знам какво е да печелиш неща. Имате нужда от определен тип играч с решимост да печелите. Виждаш го в очите.
Рууд Гулит
Доволен съм от всичко, което постигнах във футболната си кариера. Не мисля, че можех да направя нещо повече.
Рууд Гулит
По-добре е да бъдеш сляп, отколкото да виждаш нещата само от една гледна точка.
Сабрина Джефрис
Индукцията е процесът на приемане на нещата в нашия опит като представителни за света извън нашия опит. Това е процес на проекция или екстраполация.
Саймън Блекбърн
Ако правиш нещо, прави го само защото, на теб ти харесва и искаш да го правиш.
Сид Вишъс
Когато мнозина работят заедно за цел, могат да бъдат постигнати велики неща. Говори се, че лъв е бил убит от една колония мравки.
Сакя Пандита
Да пееш песен е съвсем различно, отколкото да пишеш стихотворение. Не съм и никога няма да бъда романист, но да напиша роман не е същото нещо като да напишеш пиеса. Има разлика във формата, но по същество това, което търсите, е едно и също нещо.
Сам Шепърд
Всеки ден може да видим нещо ново в Христос. Неговата любов няма нито ръб, нито дъно.
Самюел Ръдърфорд
И двамата казвате едно и също нещо. Единствената причина да спорите е, че използвате различни думи.
Самюъл Хаякава
Жадувайте за нещо, ще го получите. Откажете се от желанието, обектът ще ви последва сам.
Свами Шивананда
Веднага разбрах, че нещо ужасно не е наред, но можете да знаете това и да не допускате тази мисъл в главата ви, в предната част на главата ви. Танцува отзад, където не може да се контролира. Но предната част на главата е мястото, където започва болката.
Себастиан Бари
Защото ми се струва, че има нещо по-голямо от присъда. Мисля, че се нарича милост.
Себастиан Бари
Разговорите се състоят в по-голямата си част от неща, които човек не казва.
Сеес Нотебоом
Понякога най-красивото нещо е именно това, което идва неочаквано и незаслужено.
Ана Фройд
Тъй като не можем да дадем общо определение на енергията, принципът за запазване на енергията означава просто, че има нещо, което остава постоянно.
Жул Анри Поанкаре
Протекционистка съм и съм доволно ненаситна. Чувствам, че има много неща, които мога да подобря.
Серина Уилямс
Предишна
1
...
56
57
(Текуща)
58
...
100
Следваща