Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 56
Със загубата на Морис, аз внезапно осъзнах, че съм съзрял. Вече не приемам нещата така леко.
Морис Гиб
Има нещо заразително в изискването за свобода.
Робин Морган
В магическо шоу мистификацията е нещо добро, но едва ли е за похвала в икономическа програма.
Робърт Дал
Всеки човек е създател на своя живот. Каквото посееш, такова и ще пожънеш. За мен е очевидно едно нещо: отговорноста за всичко, което става с теб, лежи само върху теб, независимо от това съгласен ли си със ставащото или не.
Робърт Дауни Джуниър
През повечето време установявате, че колкото по-малък е бюджетът, толкова повече проектът е за нещо съществено.
Робърт Карлайл
Първата ми любов е изкуството и виждам много неща по артистичен начин.
Робърт Карлайл
Колкото повече хора знаят за актьор, толкова по-малко убедителен става той. Малко мистерия е добро нещо.
Робърт Карлайл
Просто не харесвам цялото холивудско нещо.
Робърт Карлайл
Тормозът е ужасно, ужасно нещо.
Робърт Карлайл
Истинската цел на научния метод е да се увери, че природата не ви е довела до идеята, че знаете нещо, което всъщност не знаете.
Робърт М. Пърсиг
Не ви се казва, че нещо е невъзможно. Винаги има начин.
Робърт Родригес
Въпреки всичките ми добри намерения, има дни, в които нещата се объркват или изпадам в стари навици. Когато нещата не вървят добре, когато съм сприхав или ядосан, ще осъзная, че не съм обръщал внимание на душата си и не съм следвал най-добрата си рутина.
Робърт Фулам
Да настояваш за своето място в схемата на нещата и да живееш според това място. Да даваш възможност на другите да достигнат до някакво място в схемата на нещата. Да правиш тези неща означава да сбъдваш приказките.
Робърт Фулам
Ела, приятелю, нека да разгледаме нещата като цяло.
Робърт Хауърд
Щастието винаги е страничен продукт. Вероятно е въпрос на темперамент и доколкото знам, може да е от жлези. Но това не е нещо, което може да се изисква от живота и ако не сте щастливи, по-добре спрете да се тревожите за това и вижте какви съкровища можете да извлечете от собствената си марка нещастие.
Робъртсън Дейвис
Склонни сме да мислим, че човешкото познание е прогресивно; защото знаем все повече и повече, нашите родители и баби и дядовци са назад номера. Но е възможна и противоположна теория - че ние просто разпознаваме различни неща по различно време и по различни начини.
Робъртсън Дейвис
Най-оригиналното нещо, което един писател може да направи, е да пише като себе си. Това е и най-трудната му задача.
Робъртсън Дейвис
Много хора просто ходят на филми, които се вписват в техните предварително съществуващи и не толкова благородни нужди и желания: те просто отиват на екшън филми и подобни неща.
Роджър Ебърт
Ако вашата религия не зачита правата на други религии, липсва нещо.
Роджър Ебърт
Ако трябва в нещо да упрекнем майките, то е е в това, че те прекалено пазят своите деца. Твърде силно и твърде дълго.
Роджър Уотърс
По времето, когато бях арестуван, не знаех, че ще се превърне в това. Това беше просто ден като всеки друг ден. Единственото нещо, което го направи значимо, беше, че масите от хората се присъединиха.
Роза Паркс
Яснотата е двусмислено нещо. Яснотата - това е, когато от една страна, да казваш нищо, а от друга - можеш да говориш до безкрай.
Ролан Барт
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
100
Следваща