Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 55
Прекрасните неща в живота са нещата, които правиш, а не нещата, които имаш.
Райнхолд Меснер
Ако имам някакъв особен призив към жените, може би това е така, защото слушам повече, отколкото другите момчета, и оценявам как мислят и чувстват нещата.
Райън Гослинг
Баща ми беше полицай, преди да се пенсионира. Един от братята ми също е полицай и мисля, че някак се очакваше да направя нещо по тези линии, като да стана пожарникар или нещо подобно.
Райън Рейнолдс
Не ставаш велик, опитвайки се да бъдеш велик. Ставаш велик, като искаш да направиш нещо и след това го правиш толкова усърдно, че ставаш велик в процеса.
Рандал Мънро
Преди работех в НАСА във Вирджиния. Не беше нищо бляскаво; Просто ми беше възложена задачата да направя компилация на код за неясни проекти и не бях много добър в това. Сега прекарвам по-голямата част от времето си в рисуване и разглеждане на забавни неща в Интернет, което в ретроспекция до голяма степен е това, което направих и на старата си работа.
Рандал Мънро
Университетът в Тимбукту никога не е съществувал. Единственото нещо, което съществуваше в Тимбукту, беше малка колиба от кал.
Раусас Дж. Ръшдуни
Сега знам, че нещата, на които винаги съм смятала, че мога да разчитам, могат да се сринат за миг. Благодарение на любовта, която ми беше показана, сега знам какво означава да бъда "обичана". Сега знам, че нито един дъх не трябва да се приема за даденост.
Ребека Уелс
Мисля, че хората обичат да гледат остри неща.
Рей Лиота
Щом станах инициативен в производството на свои неща, започнах да получавам други роли.
Рей Лиота
Музиката беше около мен в продължение на дълго време и ще остане и след Рей Чарлз. Просто исках да оставя своята следа, да оставя нещо добро в музиката след мен. Това е голям рекорд, черешката на тортата, но музиката е основното меню.
Рей Чарлс
Винаги съм се интересувал много от късия разказ. В сравнение с често изтощителния свят на романа, кратката история предлага по-бърза награда и има нещо привлекателно в нейната по-голяма спонтанност...
Рейналдо Аренас
Има нещо в това да дадете всичко на професията си. На италиански манията не е непременно отрицателна. Това е изкуството да влагате цялата си енергия в едно нещо; това е изкуството да превърнеш дори това, което ядеш за обяд, в архитектура.
Ренцо Пиано
Веднъж аз разбрах, че никога няма да бъда най-богатата, красивата или умната. Но мога да бъда в нещо най-добра - да бъда себе си...
Рийз Уидърспун
Да владееш нещо и да имаш достатъчно ум за да го използваш са две различни неща.
Рик Риърдън
Любовта е най-мощният мотив в света. Тя насърчава хората за велики неща. Най-благородните и смели дела се правят в името на любовта.
Рик Риърдън
Прочетох "Островът на съкровищата" за първи път в университета. И тогава започнах да забелязвам колко неразрешени са някои неща. По-късно разбрах, че Стивънсън се интересува от продължения и се чудех дали щеше да се върне към него, ако беше живял по-дълго.
Андрю Моушън
Знаеш как си позволяваш да мислиш, че всичко ще бъде наред, ако успееш да стигнеш само до определено място или да направиш определено нещо. Но когато стигнете до там, откривате, че не е толкова просто.
Ричард Адамс
Най-голямото лично ограничение не се намира в нещата, които искате да правите и не можете, а в нещата, които никога не сте мислили да правите.
Ричард Бандлър
Структурата е едно от нещата, които винаги се надявам да ми се разкрие.
Ричард Русо
Хората често ме питат как правя нещата смешни. Не правя нещата смешни.
Ричард Русо
Когато започна да се доближавам до края на роман, в дъното на съзнанието ми се регистрира нещо за следващия роман, така че обикновено не пиша или не си правя бележки. И със сигурност не започвам. Просто оставям нещата да се развихрят за известно време.
Ричард Русо
Някои идиотски неща си струва да направите.
Ричард Форд
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща