Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 54
Живота е голямо свързване на малки неща.
Оливър Уендъл Холмс — младши
Тогава, когато разбрах, че мога да правя грешки, знаех, че се занимавам с нещо.
Орнет Колман
Всички неща, от които хората страдат, са как околната среда се отнася с тях и как елементите на тяхната планета влияят върху техния ум и тяло - като радиация, рак и всички други.
Орнет Колман
Струва ми се, че в западния свят културата има нещо общо с външния вид. Човек, който е създал добри неща, трябва да оцени някого, когато отдели време, за да има външен вид, съчетан с това, което прави.
Орнет Колман
Славата прави различни неща за различните хора. Някои хора ги прави по-добри.
Анди Коен
Републиканците бяха много успешни. Има три неща, които американците не харесват: големи съюзи, голямо правителство и големи корпорации. Така че републиканците следват голямото правителство и големите профсъюзи и говорят само за малкия бизнес.
Анди Стърн
Щастието всъщност се намира в прости неща, като например разкарването на племенника ми из острова с велосипед или виждането на звездите през нощта. Отиваме в кафенета или виждаме как самолети кацат на летището.
Андреа Хирата
В поезията, в пластиката и въобще в изкуството няма готови неща.
Осип Манделщам
Не трябва да оставяте живота си да тече по обикновения начин; направи нещо, което никой друг не е правил, нещо, което ще заслепи света. Покажете, че Божият творчески принцип работи във вас.
Парамаханса Йогананда
Заинтригуван съм от начина, по който физическият външен вид често може да ръководи живота на човек; нещата се случват по различен начин за красива жена, отколкото за обикновена.
Пенелъпи Лайвли
Пиша още един роман и знам какво ще правя след това, което може да е нещо повече от това, може би някаква странна смесица от фантастика и нехудожествена литература.
Пенелъпи Лайвли
Много може да се промени, защото се смущавате от нещо.
Пер Петершон
Носталгията е нещо, което смятаме за размито. Но това е болка. Болка по отношение на миналото.
Питър Кери
Мисля, че това нещо за унищожаването на света е там през цялото време, то е там всеки ден, когато гледаме през прозореца.
Питър Кери
Вярно е: едно от нещата, които винаги съм мислил за американското общество, е, че никога не получавате естествена политизация на класовото съзнание, каквато бихте получили в Обединеното кралство или дори в Австралия.
Питър Кери
Мисля, че е жалко, че нещо толкова креативно и жизненоважно за природата на човешкия вид, колкото разказването на истории, до голяма степен се контролира от бездушните кретени, известни като издатели.
Пиърс Антъни
С напредване на възрастта се научих да слушам хората, вместо да ги обвинявам в неща.
По Бронсън
Да имаш твърде много идеи не винаги е добро нещо.
Пол Арден
Тълкуването на квантовата механика е разглеждано от много автори и аз не искам да го обсъждам тук. Искам да се занимавам с по-фундаментални неща.
Пол Дирак
Видях Мерил Стрийп да казва: "Просто искам да си свърша работата добре" И наистина - това е нещото, което винаги съм се опитвал да правя.
Пол Маккартни
Но митът е нещо различно от обяснение на света, историята и съдбата.
Пол Рикьор
А, добре, истината винаги е едно, но в известен смисъл другото нещо, клюките, е от значение. Показва къде лежат сърцата на хората.
Пол Скот
Предишна
1
...
53
54
(Текуща)
55
...
100
Следваща