Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 53
Витгенщайн веднъж е написал, че когато окото види нещо красиво, ръката иска да го нарисува. Иска ми се да можех да те нарисувам.
Никол Краус
Има моменти, когато добротата на непознати само влошава нещата, защото човек осъзнава колко силно се нуждае от доброта и че единственият източник е непознат.
Никол Краус
Когато влязохме в океана, гледах тялото му, докато се гмурка във вълните, и това ми даде усещане в стомаха, което не беше болка, а нещо различно.
Никол Краус
Най-старата емоция в света може да е тази да бъдеш развълнуван; но да го опишеш - само да го назовем - трябва да е било като да се опитваш да хванеш нещо невидимо.
Никол Краус
Щастието не е нещо лесно: трудно е да го намериш в себе си и нелеко да го намериш извън себе си.
Никола дьо Шамфор
Така че животът не изглежда непоносим, трябва да се приспособим към две неща: към раните, които причинява времето, и към несправедливостите, които хората подобряват.
Никола дьо Шамфор
Всеки човек, което желае да се доведат до знанието на нещо, трябва да вярват в това, без което то не може да стане.
Николай Кузански
Изглежда, че се нуждаеше от нещо от него, което той не беше в състояние да даде... накрая той осъзна, че това, което тя се нуждаеше от него, е самата нужда. Че той трябва да се нуждае от нея, както тя се нуждаеше от него.
Никълас Еванс
Моят стил е да карам нещата да траят вечно. Когато имате ограничен бюджет, може да е обезсърчително да похарчите 300 долара за чифт ботуши или палто. Но такива основи са градивните елементи, от които се изработва вашият външен вид.
Нина Гарсия
Харесва ми да запазя някои неща за себе си, защото това се нарича личен живот, а не публичен.
Нина Добрев
Причините и последиците са безброй по количество и разнообразие. Всичко се отразява на всичко. В тази вселена, когато едно нещо се промени, всичко се променя. Оттук и голямата сила на човека да променя света, променяйки себе си.
Нисаргадатта Махарадж
Сръбската история казва, че семейството е най-важното нещо и трябва да се придържате към семейството.
Новак Джокович
По отношение на способностите за игра няма какво да избирате между номер едно и 100. Вместо това, въпросът е кой вярва и кой го иска повече? Кой играч е психически по-силен? Кой играч ще се бори най-силно в големите точки? Това са нещата, които определят кой е шампионът.
Новак Джокович
И все пак храната е нещо, което се приема за даденост от повечето световни лидери, въпреки факта, че повече от половината от населението на света е гладна.
Норман Борлауг
Всички неща в Неапол са подредени с възможно най-голяма любезност.
Норман Луис
Дали нещо наистина ми говори отвъд празнотата или това е просто мое собствено желание?
Норман Спинрад
Когато си много малък и научиш нещо - факт, информация, каквото и да е - това не е свързано с нищо.
Нортън Джъстър
Единственото друго нещо, което смятам за важно е: Не пишете книга и не започвайте книга с очакването да предадете послание по много важен начин.
Нортън Джъстър
Знаех, че ако пиша нова книга на всеки шест месеца или всяка година, ако продължа да чета страхотни книги, в крайна сметка ще напиша нещо, достойно за публикуване. Разбрах, че може да съм на четиридесет, петдесет или дори на шестдесет, но бях уверен, че това ще се случи.
Огастин Бъроуз
За мен тези хора бяха екзотични като животни в зоологическа градина. Никога не бях виждал нещо като тях. Не бях сигурен дали искам да бъда един от тях или просто да живея сред тях, водейки бележки и снимки.
Огастин Бъроуз
Пушенето се превърна в любимото ми нещо на света. Беше като да имаш незабавен комфорт, независимо къде и кога.
Огастин Бъроуз
Хвърлянето на неща ме ужаси. Страдах от изключителна, парализираща тревожност, когато ставаше дума за нещо отдалечено атлетично. Дори не бих бягал да хвана училищния автобус, защото знаех, че ще пътувам и след това ще ме дразнят цяла година.
Огастин Бъроуз
Предишна
1
...
52
53
(Текуща)
54
...
100
Следваща