Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 51
Единайсетгодишно момиче е много неща наведнъж, но не и момиче.
Маркъс Зюсак
Мълчанието е последното нещо, което светът някога ще чуе от мен.
Марли Матлин
Който е казал, че любовта е сляпа, греши. Любовта е единственото нещо, което ни позволява да се виждаме с най-голяма точност.
Марта Бек
Позицията, която заемам отчасти като резултат от живота в Азия, е, че спираш да живееш според очакванията си и ставаш на разположение да изживееш нещата такива, каквито са.
Марта Бек
Има физически характеристики, които се наследяват. Те включват неща като добър външен вид, висока интелигентност, физическа координация. Тези качества допринасят за успеха в живота, а успехът в живота е определящ фактор за оптимизма.
Мартин Селигман
Има само едно нещо, което може да излекува сърцето... Само едно... Това е любовта, Гаара.
Масаши Кишимото
Всички неща, които имат форма, в крайна сметка се разпадат.
Масаши Кишимото
Живей живота си така, че да не съжаляваш. Колкото и да е трудно, колкото и да е тъжно, ако нещо е ценно за теб, защитавай го с двете си ръце.
Масаши Кишимото
Когато хората защитават нещо наистина специално за тях, те наистина могат да станат... възможно най-силни.
Масаши Кишимото
Фактите са безсмислени. С помощта на фактите ти можеш да докажеш всичко, което ти е угодно - даже и най-далечните от истината неща.
Мат Грьонинг
Въпреки това, нашият вид не може да се счита за върха на еволюцията. Еволюцията изобщо няма върхове и няма такова нещо като еволюционен прогрес.
Мат Ридли
...мъжете, които са най-добри в съблазняването, са склонни да бъдат най-добрите и при други неща.
Мат Ридли
През 50-те и 60-те години журналистиката не беше професия. Това не беше нещо, за което сте ходили в колеж - наистина беше по-скоро занаят. Имаше много момчета, които идваха да работят във вестници на копирното бюро или разносвачи, а след това по някакъв начин ставаха репортери и се учеха в работата.
Мат Таиби
И специалност - всеки го иска. Но Исусе, това ли е най-същественото нещо? Повечето хора не са талантливи. И така, какво трябва да направят - да се самоубият?
Мег Уолицър
Част от красотата на любовта беше, че не е нужно да го обяснявате на никой друг. Можеш да откажеш да обясниш. С любов, очевидно не сте изпитвали непременно нужда да обяснявате нещо.
Мег Уолицър
Рутинните развлечения са още по-монотонни, отколкото рутинните всекидневни неща.
Мейсън Кули
Ако нещо се случи с мен, чие лице ще бъде на първа страница на вестника, който моли за мен? Дали човек струва повече, защото има кой да скърби за него?
Мелина Маркета
Моето щастие трябва да идва от самия мен или е твърде крехко нещо, за да ми е от полза и прекалено голямо бреме, за да се възползвам от любимите ми хора.
Мери Балоу
Видях много хора с напреднало сърдечно заболяване и бях толкова разочарован, защото знаех, че ако те просто знаят как да правят правилното нещо, прости стъпки в начина на живот и диета, цялата траектория на техния живот и здраве щеше да бъде различна.
Мехмет Оз
Ходих в колеж, защото чувствах, че трябва. Завърших държавна гимназия и направих всички неща, които трябваше да правя.
Мила Кунис
А сградата трябва да е като човешко същество. трябва да има цялост за него, нещо, което е много важно.
Минору Ямасаки
Ние, консерваторите, нямаме ъгъл да казваме "не". Ние сме само тези, които го казват, когато трябва правилното нещо да се каже.
Мит Ромни
Предишна
1
...
50
51
(Текуща)
52
...
100
Следваща