Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 50
Имам рафт с книги за комфорт, които чета, когато светът се затвори в мен или се случи нещо неприятно.
Ан Маккафри
Е, винаги казвам, че двете неща, в които бях най-пагубен в живота си, като тийнейджър и съпруга, бяха двете неща, за които наистина натрупах пари, когато пишех пухкави списания.
Ан Патчет
Създайте около един поне тесен кръг, където нещата са подредени така, както се иска.
Ана Фройд
Това правят хората, убиват нещата, от които се страхуват.
Майкъл Томас Форд
Истинската магия на този счупен свят се криеше в способността на нещата, които той съдържаше, да изчезнат, да се загубят толкова дълбоко, че може би изобщо никога не биха съществували.
Майкъл Шейбон
Някои неща, които са невидими и недосегаеми, все пак могат да се видят и усетят.
Майкъл Шейбон
Умните хора вярват на странни неща, защото са умели да защитават вярванията, до които са стигнали по неумни причини.
Майкъл Шърмър
Как човечеството отлага от ден на ден най-доброто, което може да направи, и най-красивите неща, на които може да се наслаждава, без да мисли, че всеки ден може да е последният, а това изгубено време се губи вечността!
Макс Мюлер
Винаги съм се чудил защо няма страхотен френски роман за германската окупация. Новите римски автори не се интересуваха от разказването на подобни неща.
Мануел Пуиг
Написах всеки един от моите романи, за да убедя някого в нещо.
Мануел Пуиг
Вашата реалност не е ограничена от тази клетка, в която живеем. Ако четете нещо, ако изучавате нещо, вие надхвърляте всяка клетка, в която се намирате.
Мануел Пуиг
Най-хубавото нещо в това да се чувстваш щастлив е, че си мислиш, че никога повече няма да бъдеш нещастен.
Мануел Пуиг
Единственото нещо, което липсва във всяка ситуация, е това, в което не давате.
Мариам Уилямсън
Случва се нещо невероятно, когато се предадем и просто обичаме. Ние се топим в друг свят, царство на сила, което вече е в нас. Светът се променя, когато се променим ние. светът омекотява, когато ние смекчаваме. Светът ни обича, когато изберем да обичаме света.
Мариам Уилямсън
Начинът на чудотвореца е да разглежда цялото човешко поведение като едно две неща: или любов, или зов за любов.
Мариам Уилямсън
...чудеса е разумно нещо да се иска.
Мариам Уилямсън
Аз обичам две неща: Вас и Любовта.
Марина Цветаева
Не знам какво ми се случва на сцената. Като че ли че нещо друго ме превзема.
Мария Калас
Най-важното нещо в бизнеса - да се съсредоточи върху създаването на нещо важно. Аз просто работя върху това, което бих искал самият да се забавлявам.
Марк Зукърбърг
За някои от нас колкото по-малко се говори за начина, по който правим нещата, толкова по-добре.
Марк Странд
Всички имаме причини за преместване. Премествам се, за да поддържам нещата цели.
Марк Странд
Поезията е нещо, което се случва в университетите, в програмите за творческо писане или в английските катедри.
Марк Странд
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
100
Следваща