Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 36
Бъди този, който си, и казвай това, което мислиш. Защото този, който има нещо против, няма значение, а този, който има значение, няма нищо против.
Доктор Сюс
Не позволявайте на един луд свят, да ви каже, че успехът е нещо друго освен настоящият момент.
Екхарт Тол
Не трябва да сте велик, когато започвате нещо, но ще трябва да започнете, ако искате да станете велик.
Зиг Зиглар
Може да изглежда като най-трудното нещо за правене, но трябва да забравиш човека, забравил теб.
Никълъс Спаркс
Истината не е нещо отвън, което да откриеш, а нещо отвътре, което да осъзнаеш.
Ошо
Мисля, че на този етап от живота си научих, че има много неща, които мъжете никога няма да разберат и никога не могат да се надяват да разберат за жените.
Робърт Б. Паркър
Някои неща са по-добри от секса, някои са по-лоши, но нищо не е съвсем като него.
Уилям Клод Фийлдс
Няма нищо по-забавно от нещастието. Гарантирам ви това. То е най-комичното нещо на света.
Самюъл Бекет
Ако нещата не се удават лесно, усилията няма да бъдат възнаградени. Трябва да има радост в преследването и увлечение в заниманията.
Бранч Рики
Живописецът не трябва да се опитва да бъде универсален, тъй като достойнството му губи много от това, че прави едно нещо добре, а друго - зле.
Леонардо да Винчи
Има неща, които наистина не могат да се опишат с думи. Те разкриват самите себе си. Те са това, което е мистично.
Лудвиг Витгенщайн
Правя неща, които са истина за мен. Единственото нещо, с което имам проблем е да ми бъде поставен етикет.
Джони Деп
Франция и цяла Европа имат страхотна култура и невероятна история. Най-важното нещо обаче е, че хората там знаят как да живеят! В Америка са забравили всичко за това. Опасявам се, че Американската култура е бедствие.
Джони Деп
Единственото правилно нещо за кавалерията е да преследва врага толкова дълго, колкото той се оттегля.
Стоунуол Джаксън
Бъдете готови да приемете нещата такива, каквито са. Приемането на онова, което вече се е случило, е първата стъпка към преодоляването на последиците от всяко нещастие.
Уилям Джеймс
Нашите най-велики мигове – както за добро, така и за зло – са, когато правим неща, които най-малко сме очаквали от себе си.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Ако жената говори повече от обичайното, значи нещо скрива.
Янина Ипохорска
Ех, братче, толкова много неща могат да се направят, толкова много да се напишат! Но как да седнеш и да го напишеш всичко това без задръжки и без да се съобразяваш с разните му стилови възбрани и граматически страхове...
Джак Керуак
Свързвам моята филмова кариера повече с това да бъда нещастен и изплашен, да бъда постоянно на прицел, отколкото с нещо приятно.
Франсис Форд Копола
За да научиш нещо, трябва вече да знаеш нещо.
Станислав Лем
Хора, обединявайте се! Вижте: нулата е нищо, но две нули вече значат нещо.
Станислав Йежи Лец
Безсъницата – тази болест на епохите, в които на хората е наредено да си затварят очите за много неща.
Станислав Йежи Лец
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
100
Следваща