Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 33
Ако не можете да търпите критиките, не правете нещо ново или интересно.
Джеф Безос
Искрено ненавиждам кино, което съзнателно или не убеждава, че капитализма, расизма, алчноста, концепцията за успех, християнството, семейството като потребителска единица е естествен порядък на нещата. Аз считам такова кино за опасно.
Джим Джармуш
Вие ставате шампион, като се биете в още един рунд. Когато нещата са трудни, се биете с още един рунд.
Джим Корбет
Няма нещо като писане за бъдещето. Бъдещето все още не се е случило.
Джо Холдеман
Когато казваме, че постоянството на конкуренцията е осигурено от съдбата, имаме предвид, че индивидуалната свобода е толкова гарантирана. Единственото нещо, към което съдбата ни обвързва, е свободата.
Джон Бейтс Кларк
Всяко нещо е ехо на нищо.
Джон Кейдж
Политическият проблем на човечеството е да съчетае три неща: икономическа ефективност, социална справедливост и лична свобода.
Джон Мейнард Кейнс
Прекрасно нещо е вечният източник на радостта.
Джон Кийтс
Защо не трябва да е цялата функция на една дума да обозначава много неща?
Дж. Л. Остин
Паника: Силно подценен капацитет, благодарение на който хората могат ясно да посочат, че нещо не е наред. Като се има предвид главата им, повечето хора се паникьосват с голямо достойнство и въображение. Това може да се нарече демократичен израз или практически здрав разум.
Джон Ралстън Сол
Никога не съм знаел кой ще съм в този живот, но винаги съм знаел, че съм роден за нещо повече.
Джон Д. Рокфелер
Ако човек наистина е проникнал технически в дадена тема, нещата, които преди са изглеждали в пълен контраст, може да са чисто математически трансформации помежду си.
Джон фон Нойман
Истинският тест за интелигентност не е да разберем колко много знаем как да направим нещо, а как да действаме, когато не знаем как да го направим.
Джон Холт
Като дете не се интересувах от наука. Интересувах се просто от неща човешки, от човешката страна на природата, ако искате, и продължавам да се интересувам от това. Това е, което ме мотивира.
Джонас Солк
Колкото повече научавах за тази нахална - почти бунтарска - компания, толкова повече тя ме привличаше, тъй като без извинение сочеше алтернатива в една самодоволна и креативно фалирала индустрия. Епъл представляваше нещо и имаше причина да бъде, че не беше само за печелене на пари.
Джони Айв
Възпитан съм, че емоцията е добро нещо.
Джордан Пийл
Самотата е най-страшното нещо там.
Джос Уедън
Молитвата е искреното желание на душата. Вашето желание е вашата молитва. То излиза от най-дълбоките ви нужди и разкрива нещата, които искате в живота.
Джоузеф Мърфи
Великодушието се състои не в това ти да ми дадеш нещо такова, от което аз се нуждая повече от теб, а да ми дадеш онова, без което ти самият не можеш.
Джубран Халил Джубран
Външният вид на нещата се променя според емоциите; и по този начин ние виждаме магия и красота в тях, докато магията и красотата наистина са в нас самите.
Джубран Халил Джубран
Опитвам се да поддържам бойните изкуства. Това е добро нещо, не само физически, но и за вашия ум.
Долф Лундгрен
Затова хората си правят ваканции. Не за да се отпуснете или да намерите вълнение или да видите нови места. Да избягаме от смъртта, която съществува в рутинните неща.
Дон ДеЛило
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
100
Следваща