Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 32
В живота ни идва радост, когато имаме какво да правим; има някой, който да обичаме; и има нещо, на което да се надяваме.
Виктор Франкъл
Щастието е като пеперуда. Колкото повече опитваш да я хванеш толкова повече ти бяга. Но ако насочите вниманието си на други неща, То идва и тихо сяда на рамото ви.
Виктор Франкъл
В самото начало на творческия си живот обичах човечеството. Исках да направя нещо добро за човечеството. Скоро разбрах, че не е възможно да се спаси.
Вислава Шимборска
Независимостта от общественото мнение е първото условие за извършването на нещо велико и разумно.
Георг Хегел
Така стоят нещата с поезията: когато е неразбираема, тя изглежда дълбока, а когато я разберете, тя е просто нелепа.
Голуей Кинел
Наистина получавам удоволствие от много несъществени неща, като пазаруване на дрехи.
Греъм Нортън
Единствената революция, която е способна нещо да промени е революцията на възприятието.
Дейвид Айк
Не вярвам в демони. Не вярвам в зловещите сили на отвъдното. Не вярвам че извън човек съществува нещо, което е способно да поражда зло.
Дейвид Бауи
Винаги има нещо смешно в мъжете, които гонят жени.
Дейвид Спейд
Не е достатъчно само да се идентифицира проблем; има много хора, които са много умели да посочат какво не е наред със света, но не винаги са били толкова умели да разработят как могат да се решат тези неща.
Алегзандър Маккол Смит
Американците имат способността да се надсмиват на себе си. Това е едно от нещата, които правят страната толкова велика, колкото е тя.
Деси Арнас
Моята цел е да опростя сложността. Просто искам да изградя неща, които наистина опростяват нашето основно човешко взаимодействие.
Джак Дорси
Изглеждаше, че няма контрол над него. Мисля, че някои неща просто се появиха. Бог ни благославяше, като ни казваше, че някои неща вървят по начина, по който трябваше да вървят.
Джак Уайт
Не ми е трудно да правя най-главозамайващи каскади, защото за мен е нещо обичайно всеки ден.
Джеки Чан
Универсалният принцип на етимологията във всички езици: думите се пренасят от телата и от свойствата на телата да изразяват нещата на ума и духа. Редът на идеите трябва да следва реда на нещата.
Джамбатиста Вико
Правете нещата веднага щом можете. Ако трябва да се вземе решение, направете го. Дава ви повече време да промените мнението си.
Джеймс Д. Уотсън
Сънищата идват да ни разкажат нещо за живота си, което ни липсва.
Джеймс Редфийлд
Бих искал да съм мек и топъл. Щях да се ужася да бъда такъв. Можех да бъда наранен, ако бях мек и топъл. Може да ме нарани нещо различно от мен самия. По-трудно е да бъдеш мек, отколкото да бъдеш твърд. Може да ме нарани нещо различно от мен самия.
Джеймс Фрей
На мъжете не им се харесва, ако жена ги изпреварва в нещо.
Джеймс Хадли Чейс
Не можем да променим нищо, докато не получим нови идеи, докато не започнем да виждаме нещата по различен начин.
Джеймс Хилман
Има толкова много начини да се обърка. Всичко, което имаме, са метафори и никога не са прав. Никога не можеш просто да кажеш Нещото.
Дженифър Игън
Когато правите филм, това е просто толкова лично, а след това го излагате пред хората и става нещо друго.
Дженифър Ю Нелсън
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
100
Следваща