Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 30
Едно от нещата за страхотен екип е, че целият надвишава сумата на неговите партньори.
Трейси Хикман
Правата на човека не са неща, които се слагат на масата, за да могат хората да се радват. Това са неща, за които се борите и след това защитавате.
Уангари Маатаи
Страхотно е да си черен в Холивуд. Когато черният актьор прави нещо, то изглежда ново и различно само поради факта, че е черен.
Уил Смит
Улицата винаги намира собствена употреба на различни неща.
Уилям Гибсън
Вероятно внимателният заговор отразява моята личност. По природа съм педантичен. Не мога да си представя скоростно писане на нещо, което се случва да ми изскочи в главата.
Уилям Ландей
Ако не можете да правите малките неща както трябва, никога няма да направите големите неща правилно.
Уилям Х. Макрейвън
Съжалявам за човека, който не може да се вълнува истински от работата си. Той не само, че никога няма да бъде удовлетворен, но и никога няма да постигне нещо стойностно.
Уолтър Крайслер
Йордания е единствената арабска държава, която е предоставила гражданство на палестинските бежанци и ги е интегрирала. Но трябва да се направи нещо по отношение на палестинците, живеещи в бежански лагери в Сирия и Ливан.
Уолтър Ръсел Мийд
Вие като публика можете да гледате на тези неща като на филми, но аз ги помня като социален опит.
Уолтър Хил
Нещата се случват с теб от късмет и ако успееш да се придържаш към това, защото си талантлив.
Упи Голдбърг
Запомни, скъпа моя Евелина, нищо не е толкова деликатно, колкото репутацията на една жена: тя е едновременно най-красивата и най-крехката от всички човешки неща.
Фани Бърни
Аз съм твърде неопитен и невеж, за да се държа прилично в този град, където всичко е ново за мен и много неща са необясними и объркващи.
Фани Бърни
Цялата наука е статична в смисъл, че описва непроменливите аспекти на нещата.
Франк Найт
Винаги се виждаше нещо ново в неизменното нощно небе.
Фриц Лейбър
Повечето хора търсят това, което не притежават, и са поробени от самите неща, които искат да придобият.
Ануар Садат
Г-н премиер, сър. Нито вие, нито аз говорим английски, но има някои неща, които могат да се кажат само на английски.
Аравинд Адига
В международната политика няма такова нещо като благодарност.
Арнолд Джозеф Тойнби
Парите ми позволяват да не се замислям за дребни неща, да не завися от никого, и най-важното - те ми позволяват да реализирам тези неща, в които вярвам.
Артемий Лебедев
Културата е малко като пускане на Алка-Зелцер в чаша - не го виждате, но някак си прави нещо.
Ханс Магнус Енцесбергер
Светът е пълен с по-интересни неща от гласа ми.
Харви Фиърстайн
Въпреки песимизма, няма да правя филми, които казват: отчаяние, бягане и криене. Всичко, което искам да кажа е: не се страхувайте, някой ден всичко ще застане на мястото си и някъде определено ви очаква нещо добро.
Хаяо Миядзаки
Вие идвате в света с нищо и целта на живота ви е да направите нещо от нищо.
Хенри Луис Менкен
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
100
Следваща