Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 3
Кариерата е хубаво нещо, но не може да те стопли в студените нощи.
Мерилин Монро
Има само два начина да изживееш живота си. Единият е да живееш така, като че ли не съществуват чудеса, а другият – сякаш всяко нещо е чудо.
Алберт Айнщайн
Корабът в пристанището е в безопасност; но не за това се строят кораби. Отплавай в морето и направи нови неща.
Грейс Хопър
Всички тайни на бизнеса са в това, да знаеш нещо което не знае никой друг.
Аристотел Онасис
Странно нещо е животът. Ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш.
Уилям Съмърсет Моъм
Музиката е прекрасно нещо - когато попадне в теб, ти не чувстваш болка.
Боб Марли
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и по-прости.
Алберт Айнщайн
Хората не са движени от нещата, а от представите, които си създават за тях.
Епиктет
По-добре да ме ненавиждат за това, което съм, отколкото да ме обичат за нещо, което не съм.
Кърт Кобейн
Далече по-добре е да се решиш на големи неща, да спечелиш славни триумфи, дори и маркирани със знака на провала, отколкото да се наредиш сред тези бедни души, които нито се наслаждават особено, нито страдат особено, защото живеят в някакъв сив полуздрач, който не познава нито победи, нито поражения.
Теодор Рузвелт
Който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново.
Алберт Айнщайн
Богословието е опит да се обясни непознатото с помощта на неща, които изобщо не си струва да се знаят.
Хенри Луис Менкен
Ако нещо не ви харесва, променете го. Ако не можете да го промените, променете отношението си.
Мая Анджелоу
Най-лесното нещо на света е да откажеш пушенето. Аз самият съм го правил хиляди пъти.
Марк Твен
От всички сериозни неща, най-комичното е бракът.
Пиер дьо Бомарше
Когато борбата започва вътре в самият човек, той струва нещо.
Робърт Браунинг
Майка ми казваше, че, ако ти не можеш да намериш нещо, заради което да живееш, по-добре е да намериш нещо, заради което си струва да се умре.
Тупак Шакур
Никога не съм срещал толкова глупав човек, че да не мога да науча нещо от него.
Галилео Галилей
Няма такова нещо като добра война или лош мир.
Бенджамин Франклин
Не казвайте на хората как да вършат нещата – кажете им какво да направят и ги оставете да ви изненадат със своите резултати.
Джордж Патън
Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб!
Оскар Уайлд
Колкото повече ми се иска да свърша нещо, толкова по-рядко го наричам работа.
Ричард Бах
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
100
Следваща