Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 23
Най-важното е да не се отклоняваш от своят дълг и да не правиш компромиси, когато става дума за това. Дълга е нещо абсолютно.
Винсент ван Гог
Само опитът и незабележимият всекидневен труд прави художникът зрял и му дава възможност да създаде нещо по-вярно и завършено.
Винсент ван Гог
Ако искаш да правиш нещо, не се страхувай да направиш нещо неправилно, не се опасяваш, че ще направиш грешки. Мнозина считат, че ще станат по-добри, ако не правят нищо лошо.
Винсент ван Гог
Ние живеем не само в света на идеите, но и в света на нещата. Думите без практически опит нямат смисъл.
Владимир Набоков
Ако обичате нещо, пуснете го. Ако е твое, то ще се върне.
Габриел Гарсия Маркес
Ако една жена участва в нещо, знам, че всичко ще е наред. Ясно ми е, че жените управляват света.
Габриел Гарсия Маркес
Налице е, това което наричат живот, и нещо друго, което наричат съществуване. Аз избирам съществуването.
Габриел Марсел
Ако вие не изпитвате желание да пристъпите дори една от десетте заповеди, то значи, с вас нещо не е както трябва.
Гилбърт Кийт Честъртън
Ако не се забавляваш, правиш нещо нередно.
Граучо Маркс
Трябва да мислите за големи неща, докато правите малки неща, така че всички малки неща да вървят в правилната посока.
Алвин Тофлър
Нещата отпаднаха от мен. Надживях определени желания; Изгубих приятели, някои от смъртта... други поради чистата неспособност да пресека улицата.
Джеймс Търбър
Аз пазарувам наоколо, за да направя нещо, което никой няма да хареса.
Джери Гарсия
Когато нещата са наистина лоши, ти остава само да се смееш.
Джим Кери
... хората са склонни да вярват в лоши неща, а не в добри ...
Джовани Бокачо
Не мисля че изпускам нещо като не гледам телевизия.
Александра Пол
Опитвам се да практикувам да притежавам по-малко неща.
Александра Пол
Аз вярвам в Господ, но не като едно нещо, не като възрастният човек в небето. Аз вярвам, че това, което хората наричат Господ е нещо във всички нас. Вярвам, че това, което Христос, Мохамед и Буда са казали е нещо правилно. Просто преводите са грешни.
Джон Ленън
Никога не съм мислил за това, че ще напиша велики неща. Аз просто отидох и ги написах.
Джон Ленън
Вътре в мен няма конкуренция. Не бих казал, че съм верен на някого или нещо. Аз съм верен на себе си.
Джони Деп
Обучете се да пускате нещата, които се страхувате да загубите.
Джордж Лукас
Толкова сме ангажирани да правим неща, за да постигнем цели с външна стойност, че забравяме вътрешната стойност, вълнението, свързано с това, че сме живи, е това, за което става дума.
Джоузеф Камбъл
Сигурно има нещо странно свещено в солта. Тя е в нашите сълзи и в морето.
Джубран Халил Джубран
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
100
Следваща