Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 21
Когато има нещо за крадене, аз крада.
Пабло Пикасо
В природата коренът се намира във влагам, върха - при слънцето и растението се формира от една неудовлетвореност към друга... Да се живее - означава всеки миг да се изпитва в това недостатък: да се изменя, за да се достигне нещо, - и така преминавайки в състояние на някаква си недостатъчност.
Пол Валери
Да бъдеш актьор не означава да създаваш нещо. Това означава да обясняваш нещо.
Пол Нюман
Културата и външният гланц са напълно различни неща.
Ралф Уолдо Емерсън
Две са най-важните изисквания за успеха: първото - а се намираш на нужното място в нужното време, второто - да направиш нещо с това.
Рей Крок
Въобще не считам че киното може да научи някого на нещо. По-скоро то работи като огледало, в което ние можем да видим себе си и своите постъпки и да направим изводи. И огледалото за всекиго е неговото.
Ричард Гиър
Според мен, за съвременният свят е много важно да разбере едно нещо: изобилието на информация не гарантира нейната достоверност.
Ричард Гиър
Понякога най-сериозна проверка на нашите сили съдават ситуации, които на пръв поглед не изглеждат опасни. Понякога простото оцеляване е най-трудното нещо на света.
Ришел Мийд
Визуализирайте това нещо, което искате, вижте го, почувствайте го, повярвайте в него. Направете вашия умствен план и започнете да изграждате.
Робърт Колиър
За да направите света нещо достойно, не трябва да стоите на брега треперейки и мислейки за студената вода и опасностите за плувците. Трябва да скочиш във водата и плуваш като това става.
Сидни Смит
В човешката личност има нещо, което се възмущава от нещата, които са ясни и обратно, нещо, което е привлечено от пъзели, енигми и алегории.
Стенли Кубрик
Вярвам, че сексът е едно от най-прекрасните, естествени, здравословни неща, които парите могат да купят.
Стив Мартин
Логиката и истината са две много различни неща, но те често изглеждат еднакво за ума, който изпълнява логиката.
Теодор Стърджън
Ние не вярваме в нещо, в което не искаме да вярваме.
Теодор Стърджън
Има нещо за фермата: когато пазарът е добър, има пари и когато е лош, има храна.
Теодор Стърджън
Всички неща са трудни, преди да са лесни.
Томас Фулър
Не ми харесва, честно казано, когато политиците правят нещо голямо от религиозните си вярвания, така че аз не правя нещо голямо от това.
Тони Блеър
Най-важното нещо, което трябва да направиш в твоя живот е да не се намесваш в живота на някой друг.
Франк Запа
Слушайте, ако съм научил едно нещо със сигурност в този бизнес, това е, че не знам нищо за човешката природа.
Франсис Форд Копола
Няма такова нещо като щастлива музика.
Франц Шуберт
За хората е характерно и това е почти закон на човешката природа - бързо и лесно да се влиза в негативна програма, на омраза към враговете, завист към тези, които живеят по-добре, отколкото към нещо положително, конструктивно като задача.
Фридрих Хайек
Музиката е странно нещо. Почти бих казал, че е чудо.
Хайнрих Хайне
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
100
Следваща