Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 20
Нека вашето разбиране да влезе в нещата, които правят, и в нещата, които вършат.
Марк Аврелий
Нещата, за които мислите, определят качеството на ума ви. Душата ви придобива цвета на мислите ви.
Марк Аврелий
Грешникът често е човек, който е оставил нещо недовършено, а не винаги човек, който е направил нещо.
Марк Аврелий
Човекът с най-дълъг живот и най-кратко живеещият човек, когато дойде да умре, губи едно и също нещо.
Марк Аврелий
Нещата, които имат общо качество, винаги търсят своя вид.
Марк Аврелий
Нищо не може да излезе от нищо, повече от нещо може да се върне към нищото.
Марк Аврелий
Смешно е да се предполага, че великият глава на нещата, какъвто и да е той, обръща внимание на човешките дела.
Плиний Стари
Светът и каквото и да е това, което наричаме небето, под свода на който са затворени всички неща, ние трябва да си представим, че е божество, вечно, без граници, нито създадено, нито подложено по всяко време на унищожение. Да се запита какво е отвъд него не е грижа на човека; нито човешкият ум може да си изгради предположения относно това.
Плиний Стари
Колкото повече неща правя, толкова повече се уча.
Майкъл Фарадей
Етикът е някой, който вижда нещо нередно, което всички имаме предвид.
Марвин Мински
Не исках да бъда дърво, цвете или вълна. В тялото на танцьора ние като публика трябва да видим себе си, не имитираното поведение на ежедневните действия, не феномена на природата, не екзотични същества от друга планета, а нещо от чудото, което е човек.
Марта Греъм
Когато започнете с идея или нещо ви удари, тогава трябва да следвате това до края и това е следването до края, което прави модела. Това за мен е хореография.
Марта Греъм
Основното, разбира се, винаги е фактът, че има само един от вас на света, само един и ако това не се изпълни, значи нещо е загубено. Амбицията не е достатъчна; необходимостта е всичко.
Марта Греъм
Ако човек не открие нещо, за което да има смисъл да умре, той не заслужава да живее.
Мартин Лутър Кинг
Аз не съм модел. Моделите са просто имитация на реалните неща.
Мей Уест
Две неща, които хората ценят повече, от колкото сексът и парите, - това е признанието и похвалата.
Мери Кей Аш
Една жена трябва да избере едно от двете неща. С мъж, когото жените обичат, тя няма да е спокойна. С мъж, когото жените не харесват, тя няма да е щастлива.
Анатол Франс
Няма нищо извън вас, че може да си позволи да станем по-добри, по-силни, по-богати, по-бързи или по-умни. Всичко е вътре. Всичко съществува. Не се стремим към нещо извън себе си.
Миямото Мусаши
Един от главните признаци за щастие и хармония се явява пълното отсъствие на потребност да доказваш на някого нещо.
Нелсън Мандела
Е, мисля, че много се опитахме да не бъдем самоуверени, защото когато прекалиш със самоувереност, това нещо се откъсва и те ухапе.
Нийл Армстронг
Аз съм яростен алкохолик и яростен наркоман и не бих искал да видя децата ми да вършат същото нещо.
Ози Озбърн
С възрастта започват да те подвеждат три неща: като първо, паметта, а второ и трето аз ги забравих.
Ози Озбърн
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
100
Следваща