Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 17
Думите са евтини. Най-голямото нещо, което можете да кажете, е "слон".
Чарли Чаплин
Децата трябва да се научат, че четенето е удоволствие, а не просто нещо, което учителите ви карат да правите в училище.
Бевърли Клиъри
Безсмъртието е да живеете живота си да вършите добри неща и да оставяте своя следа.
Брандън Лий
Нужно е за нещо да те боли сърце. Колкото и да е странно, без това живота би бил пуст.
Василий Розанов
За да получат аплодисменти, нужно е да пишеш нещата толкова прости, че да може да си ги припява всеки шофьор, или толкова непонятни, че да се харесат, защото нито един нормален човек да не ги разбере.
Волфганг Амадеус Моцарт
Ако имате алергия към нещо, то е по-добре да го взимате в ръце, особено ако това е котки.
Даниъл Хандлър
Любовта е не това, с което можеш да видиш себе си. Това е нещото, без което не можеш да видиш себе си.
Джаред Лето
Талант - това е нещо, което не можеш да скриеш, без значение колко го притискаш.
Джаред Лето
Аз съм неизлечимо недоволен. Не е важно колко добре е свършено нещо, винаги има нещо, което е нужно да се поправи, има проблеми, които е необходим да се решават, има нещо на което е нужно внимание.
Джаред Лето
Арогантността на артиста е много дълбоко нещо и те укрепва.
Джеймс Мичънър
Имате много години да живеете - правете неща, които ще се гордеете да помните, когато остареете.
Джон Брънър
Животът е шега; и всички неща го показват. Аз така мислех веднъж; и сега го знам.
Джон Гей
Единственото нещо, което затворите демонстративно лекуват, е хетеросексуалността.
Джон Д. Макдоналд
Първият въпрос, който си задавам, когато нещо не изглежда красиво, е защо мисля, че не е красиво. И съвсем скоро откривате, че няма причина.
Джон Кейдж
Няма такова нещо като празно пространство или празно време. Винаги има какво да се види, нещо, което да се чуе. Всъщност, опитаме ли се да направим мълчание, не можем.
Джон Кейдж
Чудесно нещо на истинския смях е, че то просто разрушава всякакъв вид система на разделяне на хората.
Джон Клийз
Утре се надяваме да сме научили нещо от вчера.
Джон Уейн
Вероятно има Бог. Много неща са по-лесни за обяснение, ако има, отколкото ако няма.
Джон фон Нойман
Успех е когато е вълнува всяко нещо на света, освен парите.
Джони Кеш
Богохулството винаги изглежда е изисквало да се вземат нещата много сериозно.
Дона Харауей
Тъй като красотата не е достатъчна, трябва да има нещо повече.
Ева Херцигова
Чрез медитация и като обръщаме пълно внимание на едно нещо в даден момент, можем да се научим да насочваме вниманието, където решим.
Екнатх Еасваран
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
100
Следваща