Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 16
С остаряването се случват три неща. Първо паметта ти отслабва, после не се сещам за другите две.
Мистър Питкин
Странно нещо е човешкото сърце въобще и специално женското.
Михаил Лермонтов
Провалих се в много неща, но никога не съм се страхувала.
Надин Гордимър
Прекарваме първата година от живота на детето, като го учим да ходи и говори, а останалата част от живота му да млъкне и да седне. Там нещо не е наред.
Нийл Деграс Тайсън
Някои от най-великите поезии разкриват на читателя красотата в нещо толкова просто, че сте го приели за даденост.
Нийл Деграс Тайсън
Имам огромна и груба съвест, която няма да ме остави да се измъкна с нещата.
Октавия Е. Бътлър
Не започвате да пишете добри неща. Започвате да пишете глупости и мислите, че това е хубаво, а след това постепенно се оправяте. Ето защо казвам, че една от най-ценните черти е постоянството.
Октавия Е. Бътлър
Преди мислех, че всеки, който прави нещо странно е странен. Сега знам, че всъщност хората, които наричат другите странни, са странни.
Пол Маккартни
Изведнъж да играя очарователния лош тип беше моето нещо.
Рей Лиота
Не взимам нещата за даденост, защото всичко изглежда по-чупливо. Започвах да се замислям за това, че сме смъртни и колко дълго притежаваш нещо в света. По-страхлив съм, отколкото бях.
Морис Гиб
Когато действително обичаш някого, такива неща, като богат или беден, добър или лош, нямат значение.
Робърт Патинсън
Ако вие поемете риска, две неща могат да станат: или хората ще се смеят над вас или ще бъдете далеч напред пред останалите.
Стивън Тайлър
Като хора ние гледаме на нещата и мислим за това, което сме гледали. Съхраняваме го в своеобразна частна художествена галерия.
Том Гън
Харесва ми, когато прекрасните мелодии разказват за ужасни неща.
Том Уейтс
Когато хората не обичат себе си особено силно, те се стараят с нещо да се изпълнят. Класическият кавгаджия първоначално винаги е бил жертва.
Том Хидълстън
Нещата, които обичаме, ни говорят какви сме.
Тома Аквински
Първата работа на философията е да се отчитат нещата такива, каквито са; и докато нашите теории ще направят това, те не трябва да бъдат основа на практически изводи.
Томас Малтус
Съответно глобализацията е не само нещо, което ще ни засяга и заплашва в бъдеще, но нещо, което се случва в настоящето и за което първо трябва да си отворим очите.
Улрих Бек
Такива е нещата с майката природа, тя наистина не се интересува в каква икономическа група се намирате.
Упи Голдбърг
Думата не може да ви хареса, но това, което се случва, е окупация - да се държат 3,5 милиона палестинци под окупация. Вярвам, че това е ужасно нещо за Израел и за палестинците.
Ариел Шарон
Демокрацията няма нищо общо със свободата. Демокрацията е мек вариант на комунизма и рядко в историята на идеите е взето нещо друго.
Ханс-Херман Хопе
Един от най-разочароващите неща с които можеш да се сблъскаш: да направиш една грешка - и десет хиляди души хвърлят камъни по теб.
Хю Лори
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
100
Следваща