Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 14
Дръжте всичките си неща на техните места; всяко занятие да има своето време.
Бенджамин Франклин
Новината е нещо, което се случва, което има значение за вас, което не е по-голямо от това, което гледаме по телевизията.
Вал Килмър
Винаги съм вярвала, че ако желаеш нещо с цялото си сърце и душа, ти задължително ще го получиш.
Вивиан Лий
Именно тези, които ни обичат такива каквито сме, винаги очакват от нас нещо повече, а значи промени.
Грета Гарбо
Идеологиите така или иначе са твърде съблазнителни. На човека е добре да вижда нещата от различна гледна точка.
Дейвид Брин
Винаги казвайте истината - това е най-лесното нещо за запомняне.
Дейвид Мамет
Речникът на политиката е толкова пълен с евфемистични думи и изрази - както в естеството на нещата, които трябва да бъдат - че човек би предположил, че понякога политиците трябва да напрягат акъла си, за да ги изкарват.
Албърт Джей Нок
Приятелите могат да си помагат един на друг. Истинският приятел е някой, който ти дава тотална свобода да бъдеш себе си - и особено да чувстваш. Или пък да не чувстваш. Каквото и да усещаш и ти в момента е добре и за тях. Това е нещото, към което и истинската любов се причислява - да позволиш на другия човек да бъде това, което наистина е.
Джим Морисън
Ако правите нещо красиво и възвишено и никой не забелязва това, не се разстройвайте: изгревът е най-красивата гледка в света, но повечето хора все още спят по това време.
Джон Ленън
Не позволявайте на нещата, които не са под ваша власт, да ви пречат да правите, това което е по силите ви.
Джон Удън
Винаги съм се изумявал как обществото разделя нещата на нормални и ненормални. Защото някои от нещата, които са факт от нашето ежедневие, ми се струват странни.
Джони Деп
Никога не се надсмивай над сериозните неща.
Джордж Вашингтон
Едно от най-хубавите неща в книгите е това, че понякога в тях има чудесни картинки.
Джордж Уокър Буш
Основните неща съставляващи щастието в този живот са: човек трябва да работи върху нещо, някого да обича и нещо, за което да се надява.
Джоузеф Адисън
За щастие трябва да направите нещо, да обичате нещо и да вярвате в нещо.
Джоузеф Адисън
Героят е човек, който е отдал своя живот на нещо повече, от самия себе си.
Джоузеф Камбъл
След роднините най-неприятното нещо са съименниците.
Дон Аминадо
Най-важното нещо в езика за програмиране е името на езика. Езикът не би имал успех без добро име. Аз наскоро измислих много добро име, а сега остава само да изобретя подходящ език.
Доналд Кнут
Споменът е това, което остава, когато нещо се случи и не се случи напълно.
Едуард де Боно
Ако наистина се интересувате от едно нещо, то със сигурност ще ви доведе до нещо друго.
Елинор Рузвелт
Истината е толкова рядко нещо, че да я говорите е наслада.
Емили Дикинсън
За мен обекта е нещо живо. Тази цигара или тази кибритена кутия съдържат таен живот, много по-интензивен, отколкото могат да си помислят хората.
Жоан Миро
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
100
Следваща