Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 100
Искате ли да знаете нещо за тираните? Когато са изправени пред смъртта, те плачат и молят точно като всички нас.
Мелина Маркета
Но тогава Фрои погледна назад към мястото, където работата му лежеше недовършена, и това го натъжи, защото имаше нещо в докосването на земята в ръцете му, което го накара да се почувства ценен.
Мелина Маркета
Знаеш ли нещо, Джейкъб, не бих искал да съм толкова умен като Джон. Искам да кажа, че той беше наистина, наистина умен и да си толкова умен означава, че знаеш всички отговори, а когато знаеш всички отговори, няма място за мечти.
Мелина Маркета
Най-успешните експерименти в социалните медии – независимо дали са оглавени от един човек, група хора, компания или институция – ви канят, третират ви като приятел и ви карат да се чувствате като у дома си. Огледайте се, казват те, и ни кажете как можем да направим нещата по-добри; опознайте ни. Включете се и ни кажете какво мислите.
Мелинда Блау
Децата ни накараха да погледнем по различен начин на всички тези неща, които приемаме за даденост, като да вземем детето си да получи ваксина срещу морбили или полиомиелит.
Мелинда Гейтс
Момчетата бяха научили, че смехът възпира безпокойство. Това изчисти мистерията. Ако можехте да се посмеете на нещо, то изтривате значението му.
Мери Астор
Сексът като нещо красиво може скоро да изчезне. След като това беше нож, така фино пресечен, ръбът беше невидим, докато не се докосне и след това се наряза дълбоко. Сега е толкова тъп, че просто натъртва и оставя грозни следи.
Мери Астор
Моето време е изключено. Но трябваше да го извадя. Някои неща трябва да кажете, колкото и глупаво да звучат. Някои неща, които не можете да запазите за по-късно. Може и да няма по-късно.
Мери Пиърсън
Има нещо в очите й. Очите не дишат. знам толкова много. Но нейният изглежда задъхан.
Мери Пиърсън
Това, което мисля, е всичко, което ми остава. Умът ми е единственото нещо, което ме прави различен от изискан тостер. Това, което мислим, има значение - това е всичко, което наистина имаме.
Мери Пиърсън
Все още плача като се събудя. Не съм сигурен защо. Не чувствам нищо. Все пак нищо не мога да назова. Това е като дишането - нещо, което се случва, над което нямам контрол.
Мери Пиърсън
Според моя опит най-твърдо поддържаните възгледи се основават на невежество или възприета догма, а не на внимателно обмислено натрупване на факти. Колкото повече разкривате тънкостите и реалностите на ситуацията, толкова по-малко ясни стават нещата.
Мери Роуч
Разграничението между вътрешната вяра и външното поведение позволи на много хора да се насладят на чувството за запазване на вътрешната си благоприличие, като в същото време не рискуват загуба на препитание, никакъв компромис по отношение на амбициите за кариера, да не говорим за евентуално повече санкции; следователно никога не разкрива никакви признаци на несъгласие или открито показва нещо по-малко от привидно пълна отдаденост на режима и неговата политика.
Мери Фулбрук
Да се ядосваш за нещо, което няма да се промени, е като да видиш какво ще се случи, ако удариш ръката си с чук отново и отново, и се учудваш всеки път, когато те боли. Така че може и да спрете да го правите.
Мерседес Лаки
Фанатиците могат да оправдаят практически всяко зверство към себе си. Колкото по-неустойчива става тяхната позиция, толкова по-трудно се държат за нея и по-зле са нещата, които са готови да направят, за да я подкрепят.
Мерседес Лаки
Ставам сутрин и правя седемминутна йога тренировка. Знам, че най-вероятният момент, в който ще направя нещо, е, когато за първи път ставам, и го правя кратко, защото, като теб, всъщност не искам да правя това първо нещо сутрин.
Мехмет Оз
В моята работа, ако се доближа твърде много до теб и ти умреш, от това ме боли. И така вие развивате естествена склонност да не сте близо до пациента, така че ако нещата не вървят идеално, все пак можете да станете на следващия ден и да се грижите за следващия пациент.
Мехмет Оз
Когато живеете във Филипините или страна като тази, вие развивате нещо като много дебела кожа, защото всеки ден се сблъсквате с всички проблеми около вас.
Мигел Сихуко
Истината е удивително нещо.
Анатолий Иванов
Неравенството не е едно и също нещо като несправедливостта; и според мен именно последната е подбудила толкова много политически сътресения в богатия свят днес.
Ангъс Дийтън
Бизнесът премина от бизнес към лобиране и мисля, че това е много лошо нещо.
Ангъс Дийтън
Този експеримент за модернизация изглежда има нещо дяволско в това. Всичко, което е било, се отхвърля в името на модерност, която приема естеството на измислица, илюзия, дяволско явление. В по-голяма или по-малка степен това се отнася за всички посткомунистически страни.
Анджей Сташук
Предишна
1
...
97
98
99
100
(Текуща)
Следваща