Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо"
Не разваляй това, което имаш, мечтаейки за това, което нямаш; запомни, че това, което имаш сега, някога е било сред нещата, за които само си се надявал.
Епикур
Мъдрецът говори когато има да каже нещо, а глупакът - за да каже нещо.
Платон
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Плиний Стари
От всички неща, които съм изгубил, най-много ми липсва ума.
Ози Озбърн
Животът не е сложен. Ние сме сложните. Животът е прост и простите неща са правилните.
Оскар Уайлд
Ако нещата вървят на зле - не ходи с тях.
Елвис Пресли
Променете отношението си към неща, които ви безпокоят, и ще бъдете в безопасност от тях.
Марк Аврелий
Ако искате да си създадете врагове, само опитайте се да промените нещо.
Удроу Уилсън
Добротата все още никого не е опозорила. Добротата е най-хубавото нещо на света.
Лев Толстой
Владетелят трябва да помни три неща: че управлява хора, че трябва да ги управлява според законите и че няма да управлява вечно.
Еврипид
Винаги казват, че времето променя нещата, но всъщност ти сам трябва да ги промениш.
Анди Уорхол
Най-трудното за разбиране нещо на света е данъкът върху доходитe.
Алберт Айнщайн
Има само един път към щастието: да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.
Епиктет
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо.
Едмънд Бърк
Истината е най-скъпото нещо, което притежаваме. Нека я пестим!
Марк Твен
Ако искате нещо да бъде казано, помолете мъж; ако искате нещо да бъде свършено, помолете жена.
Маргарет Тачър
Обичам хората, които ме карат да се смея. Мисля, че това е нещото, което харесвам най-много, да се смея. Смехът лекува много болести. Може би е най-важното нещо у човек.
Одри Хепбърн
Или мълчи, или кажи нещо по-добро от тишината.
Питагор
Наистина, колко много са нещата без които човек може...
Сократ
Едно от най-страхливите неща, които правят обикновените хора, е да си затварят очите за фактите.
Клайв Стейпълс Луис
Политиката е нещо прекалено сериозно, за да бъде оставено на политиците.
Шарл дьо Гол
Новото е най-доброто от всички неща.
Овидий
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
100
Следваща