Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 83
Има няколко моменти в живота ви, когато сте истински и напълно щастливи и не забравяте да благодарите. Дори да ви се случва да сте носталгични за момента, вие го прибирате във вашия албум.
Дейвид Бениоф
Това е добре, животът трябва да продължи, ние се борим с варвари, но трябва да останем хора.
Дейвид Бениоф
Високообразованите млади хора се обучават, преподават и наблюдават във всички аспекти на живота си, с изключение на най-важния, който е изграждането на характер. Що се отнася до това, повечето университети ги оставят на мира.
Дейвид Брукс
Мисля, че това, което животът в науката наистина ни учи, е необятността на нашето невежество.
Дейвид Игълман
Това е силата на целувката: Няма силата да те убие, но тя има силата да те върне към живот.
Дейвид Левитан
Не мисля, че хората приемат простия факт, че в живота няма смисъл. Мисля че заради това на хората им е ужасно неуютно.
Дейвид Линч
Не исках да бъда известен. Просто исках да спечеля достатъчно пари, за да имам хубав живот и да се наслаждавам на актьорството.
Дейвид Маккалъм
Науката, подкрепяща връзката между въглехидратите и деменцията, е доста вълнуваща, тъй като отваря пътя за промени в начина на живот, които могат да повлияят дълбоко на шансовете на хората да останат непокътнати, поне от гледна точка на мозъка.
Дейвид Пърлмътър
Целият човешки живот може да бъде намерен на летище.
Дейвид Уолямс
Личната ми философия за живота е една от етиките.
Алва Мюрдал
Нищо не е толкова опасно в архитектурата, колкото справянето с отделни проблеми. Ако разделим живота на разделени проблеми, ние разделихме възможностите да правим добро строително изкуство.
Алвар Аалто
Самата същност на архитектурата се състои в разнообразие и развитие, напомнящо на естествения органичен живот. Това е единственият истински стил в архитектурата.
Алвар Аалто
Не се дава на много мъже мечтите им да се сбъднат през целия им живот.
Алгис Будрис
Разказването на история, подобно на почти всичко в този живот, винаги се е улеснявало с чаша чай.
Алегзандър Маккол Смит
Понякога целият ви живот може да зависи от част от инча. Или ритъма на наносекунда. Или почукването на врата.
Дж. Р. Уорд
Туитър е дело на моя живот в много сетива. Започна с очарование на градовете и как работят, и какво се случва в тях в момента.
Джак Дорси
Вие имате контрол само над три неща в живота си - мислите, които мислите, изображенията, които визуализирате, и действията, които предприемате.
Джак Канфийлд
Бих направил запис на Уайт Страйпс точно сега. Бих бил в Белите ивици до края на живота си. Тази група е най-предизвикателното, важно, изпълняващо нещо, което някога ми се е случвало. Иска ми се да беше все още тук. Това е нещо, което наистина много ми липсва.
Джак Уайт
Когато погледна живота си, осъзнавам, че грешките, които съм направил, нещата, за които наистина съжалявам, не са грешки в преценката, а грешки в чувствата.
Джанет Уинтерсън
Забелязах, че извършването на разумното нещо е добра идея само когато решението е съвсем малко. За променящите живота неща трябва да рискувате.
Джанет Уинтерсън
Животът никога не е бил Всичко или Нищо - това е Всичко и Нищо. Забравете бинарността.
Джанет Уинтерсън
Имам теория, че всеки път, когато правите важен избор, оставената част от вас продължава другия живот, който бихте могли да имате.
Джанет Уинтерсън
Предишна
1
...
82
83
(Текуща)
84
...
100
Следваща