Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 81
Да си оцелял не означава да си силен - казваш на хората кога имаш нужда от ядене или пътуване, компания, каквото и да било. Обръща внимание на сърдечната мъдрост, чувства, не живее роля, а има уникален, автентичен живот, има какво да допринесе, намира време да обича и да се смее. Всички тези неща са качества на оцелелите.
Бърни С. Сийгъл
Осъзнаването за нечия смъртност може да ви накара да се събудите и да живеете автентичен, смислен живот.
Бърни С. Сийгъл
Любовта и спокойствието ни защитават. Те ни позволяват да преодолеем проблемите, които животът ни подава. Те ни учат да оцеляваме... да живеем сега... да имаме смелостта да се изправяме срещу всеки ден.
Бърни С. Сийгъл
Бог иска да знаем, че животът е поредица от началото, а не от края. Точно както дипломирането не е прекратяване, а започване. Създаването е непрекъснат процес и когато създадем съвършен свят, в който любовта и състраданието се споделят от всички, страданието ще престане.
Бърни С. Сийгъл
Животът ми е кратък. Не мога да слушам баналности.
В. С. Найпол
Моето възприятие за живота не е да помоля Франсоа Оланд, който не е баща на децата ми, да ме подкрепя финансово.
Валери Трирвайлер
Човек умира, но душата му не е подвластна на унищожаване, избягва и живее различен живот. Но ако починалият е бил художник, ако той е затаил в живота си звуци, цветове, или думи - душата му, все едно, е жива и за земята, за човечеството...
Валерий Брюсов
Ти не можеш да победиш всички. Остани верен на самият себе си. Живей своя живот и го обичай!
Ванеса Хъджинс
Моят най-добър навик е да съм позитивна. Аз съм много позитивен човек, и на мен това много ми харесва. Това прави живота по-добър.
Ванеса Хъджинс
Животът е стан, тъкащ илюзия.
Вейчъл Линдзи
Цял живот с една жена е като ендшпил с разноцветни офицери.
Виктор Корчной
Обичам сърцата. Те са символи на живота, любовта и хуманноста.
Виле Вало
Животът е кратък и любовта си тръгва сутрин.
Виле Вало
Никога в живота си не съм играл френската отбрана, която е най-грозното от всички отваряния на играта.
Вилхелм Щайниц
Парите просто правят живота по-комфортен, но не заменят самия живот!
Вин Дизел
Има вълшебен момент, когато мечтите започват да превръщат в реалност. Даже ако ти цял живот си бил уверен, че ще успееш.
Вин Дизел
На сцената главните роли ги играят най-добрите изпълнители. В живота е иначе.
Веслав Брудзински
Не мога да говоря повече от час изключително за поезия. В този момент самият живот отново превзема.
Вислава Шимборска
Сериозна литература не съществува, за да улесни живота, а да го усложни.
Витолд Гомбрович
Театъра, както и всеки голям художник, трябва да отговори на най-благородните течения на съвременният живот. Иначе става мъртво учреждение.
Владимир Немирович-Данченко
Не исках да отглеждам генетично компрометирано дете. Не исках децата ми да се налага да се борят с масовото отклоняване на вниманието на родителите и последиците от принудата да се грижат за брат си след смъртта ми. Исках генетично перфектно бебе и тъй като това беше нещо, което можех да контролирам, избрах да сложа край на живота му.
Айлет Уолдман
Живейте и работете, но не забравяйте да играете, да се забавлявате в живота и наистина да му се наслаждавате.
Айлийн Кади
Предишна
1
...
80
81
(Текуща)
82
...
100
Следваща