Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 8
Не мисля, че животът е нещо абсурдно. Мисля, че всичко ние сме тук поради някаква огромна цел. Мисля, че се смаляваме от необятността на целта, заради която сме тук.
Норман Мейлър
Егоизъм не е да живееш живота си както на теб ти се иска. Егоизъм е да очакваш от другите да живеят живота си както на теб ти се иска.
Оскар Уайлд
Не бъди толкова боязлив и придирчив към действията си. Целият живот е един експеримент. Колкото повече експерименти правиш, толкова по-добре.
Ралф Уолдо Емерсън
Да бъдем това, което сме, и да станем това, което можем да станем, е единствената цел на живота.
Робърт Луис Стивънсън
Животът е изкуството да си вадите удовлетворителни изводи от неудовлетворителни предпоставки.
Самюел Бътлър
Сред дребните задължения в живота аз едва ли зная по-важно от това, да не хвалиш, когато не си длъжен.
Сидни Смит
Най-голямата награда, която ни дава животът, е да се трудим усърдно за това, което наистина си струва.
Теодор Рузвелт
Изкуството може да бъде наистина изкуство само чрез представяне на адекватен външен символ на някакъв факт от живота на интериора.
Маргарет Фулър
Живота започва там, където свършва вашата зона на комфорт.
Нийл Доналд Уолш
Хората могат да загубят живота си в библиотеките. Те са длъжни да бъдат предупредени.
Сол Белоу
Усилието да се разбере Вселената е едно от малкото неща, които издигат човешкия живот над нивото на фарса и му придават нещо като издигане на трагедията.
Стивън Уайнбърг
Своя живот аз измервам във кофеинови лъжички.
Томас Стърнс Елиът
Голямо удоволствие в живота е да правиш това, което хората казват, че не можеш да правиш.
Уолтър Бейджхот
Ние защитаваме и изграждаме начин на живот, не само за Америка, а за цялото човечество.
Франклин Делано Рузвелт
Живота е просто мъждукаща в тъмнината светлина.
Хаяо Миядзаки
Животът е твърде кратък, че да живееш чужди мечти.
Хю Хефнър
Живота е твърде кратък, затова започвайте с десерта.
Барбра Стрейзънд
Пънкът никога няма да умре в мен. Това е моят живот. Аз никога не мога просто да се откажа от този образ на живот. Това въплъщение на мен.
Били Джо Армстронг
Веднъж, твоят живот ще мине пред очите ти. Убеди се в това, че ще си струва гледането.
Джерард Уей
Съществува мнението, че поезията трябва да подобри живота ви. Мисля, че хората го бъркат с Армията на спасението.
Джон Ашбъри
Ако хлябът е първата необходимост от живота, отдихът е на второ място.
Едуард Белами
Имам нужда от този див живот, от тази свобода.
Зейн Грей
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
100
Следваща