Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 79
Поезията е най-дълго удоволствието в живота ми.
Шърли Хазард
Ако допуснете малко хора в живота си, те могат да бъдат адски невероятни.
Шърман Алекси
Животът е постоянна борба между това да си индивид и да си член на общността.
Шърман Алекси
Какъв живот можеш да имаш в къща без книги?
Шърман Алекси
В средата на луд и пиянски живот трябва здраво да се придържаш към добрите и трезви моменти.
Шърман Алекси
Не можете да сравнявате вашите спортни постижения с важността на децата и да им дадете безопасна среда, в която да растат и да се радват на живота.
Щефи Граф
Животът трябва да се живее сега; не може да се отлага безкрайно.
Ървин Д. Ялом
В този живот е пълно с наркотици, и аз не виждам смисъл да мълча за тях.
Ървин Уелш
Колкото по-голям контрол имате върху живота си, толкова по-отговорен се чувствате за собствения си успех - или провал.
Артър К. Брукс
Всичко се случва с причина и част от тази красота на живота е, че не ни е позволено да знаем тези причини със сигурност.
Арън Ралстън
Аз съм. Аз избрах това. Избрах всичко това - тази скала ме чака през целия ми живот. През целия си живот се придвижвам към него.
Арън Ралстън
Смятам, че съм формиран от много места и естетика и принципи на мюсюлманския начин на живот и това е важна част от моето детство и моята идентичност.
Аяд Актар
Като жена вие сте по-добре в живота, печелейки собствени пари. Не бихте могли да попречите на съпруга ви да ви напусне или да вземе друга жена, но бихте могли да имате част от достойнството си, ако не трябва да го молите за финансова подкрепа.
Аян Хирси Али
Не съм си представял, че втората половина от живота ми ще бъде изразходвана за усилия за предотвратяване на смъртна опасност за човечеството, създадена от науката.
Юзеф Ротблат
Направил съм правило в живота си да се доверя на човек дълго след като други хора са го отказали, но не виждам как някога отново мога да се доверя на което и да е човешко същество.
Юлисис Грант
Тя беше приятелката, която Бог ти дава млада, така че ще знаеш, че ще загубиш до края на живота си.
Юнот Диаз
Това е животът за теб. Цялото щастие, което събираш за себе си, ще отмине сякаш е нищо. Ако ме питате, не мисля, че има такива неща като проклятия. Мисля, че има само живот. Това е достатъчно.
Юнот Диаз
Целият ми живот ми се струва сега едно прекрасно мигновение. Всичко, което е изживяно, което е направено преди, е било изживяно и направено за тази минута.
Юрий Гагарин
Колкото повече човек знае, толкова по-малко живее, а живот без знания - не е живот.
Балтазар Грасиан
Три месеца - цял живот в политиката.
Барак Обама
Решаването на проблеми и нямам предвид алгебра изглежда е работа на моя живот. Може би това е работата на всеки.
Бевърли Клиъри
Големите животи никога не свършват; те продължават.
Бенджамин Харисън
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
100
Следваща