Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 77
Животът ви предлага хиляди шансове... всичко, което трябва да направите, е да изберете един.
Франсис Мейс
Нашата задача е да проучим причините, довели до наблюдаваната диференциация, и да изследваме последователността на събитията, довели до установяването на многообразните форми на човешкия живот.
Франц Боас
Всички знаем учени, които в личния живот не достигат стандарта на истинност, но въпреки това не биха съзнателно фалшифицирали резултатите от своите изследвания.
Франц Боас
Блажен е този, който е избрал цел и път. И вижда в това живот и същина.
Фридрих Шелинг
Обичам хубавият живот твърде много. Не съм добър в това да излизам на сцената всяка вечер.
Антъни Хопкинс
Обичам живота, защото какво повече от него има?
Антъни Хопкинс
Струваше ми се твърде много от индийското писане на английски, състоящо се от хора от средната класа, които пишат за други хора от средната класа - и малка част от живота, която се предава като автентичен портрет на страната.
Аравинд Адига
Най-добрите хора в моя живот винаги са се оказвали тези, които при първа среща си мислиш: "Господи, какъв е този луд?!"
Арета Франклин
Музиката наистина води целия ми живот.
Ариана Гранде
Неизползваната история не е нищо, тъй като целият интелектуален живот е действие, като практическия живот и ако не използвате нещата - е, може и да е мъртъв.
Арнолд Джозеф Тойнби
Човек цял живот не живее, а съчинява себе си, само-съчинява.
Фьодор Достоевски
В някои моменти ти си длъжен накрая да определиш своето мнение. Не може цял живот да се живее по средата.
Хавиер Бардем
За всеки, който плаче, животът има някакво значение.
Халдоур Лакснес
Всички добри неща в живота са крехки и лесно се губят.
Халед Хосейни
Имаше толкова много доброта в живота ми. Толкова щастие. Чудех се дали съм заслужил нещо от това.
Халед Хосейни
Това е чудесен свят. Не можете да се върнете назад. Винаги се движите напред. Това е прекрасната част от живота. И това е страхотно.
Харви Фиърстайн
Човек се ражда, за да умре. А животът е само ежедневна отсрочка от неизбежното.
Хари Харисън
С него животът беше рутина: без него животът беше непоносим.
Харпър Ли
Отстрани, по дяволите, животът на някой друг винаги изглежда по-добър от твоя.
Хелън Филдинг
Важно е не това което става в твоя живот, а как използваш падналите ти се карти.
Хелън Филдинг
Умереността е необходима във всичко. Твърде много години живот вреди.
Хенри Луис Менкен
Смъртта не е страшна ако ти си изпълнил своето предназначение в живота.
Хосе Марти
Предишна
1
...
76
77
(Текуща)
78
...
100
Следваща