Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 74
Когато си щастлив, намираш чиста радост в живота си. Няма съжаления в това състояние на щастие - и това е цел, към която си струва да се стремите във всички области на живота си.
Сузи Орман
Животът е само един куп опит. Няма такова нещо като успех или провал.
Суки Уотърхаус
Нямаше да е Нова година без резолюция. Реших да отделям по един момент всеки ден до края на живота си, за да оценя това, което имам.
Сюзан Бет Пфефър
Вярвам, че начинът на живот на хората може да бъде насочен малко от архитектурата.
Тадао Андо
Опитвам се да обясня на хората, че единственият начин да бъдете готини е да бъдете това, което наистина сте, и единственият начин да живеете живота е да правите нещата, които искате да правите, и да бъдете човекът, който искате да бъдете, независимо кой това е или какво е това или как трябва да го направите. Това е единственият начин да бъдете истински щастливи.
Такър Макс
Истината е, че всички ние имаме живот, който е сложен. Всички понякога се нараняваме от хора, които обичаме. Смешно е да се вярва, че някой е имунизиран. Важното е как се държиш.
Тамара Мелън
Просто не мога да гледам на себе си като на съпруга-трофей. Не мога да си представя да нямам собствен живот.
Тамара Мелън
Как живеем живота си, за съжаление, не зависи само от нас. Обстоятелствата, добри или лоши, постоянно се намесват. Човек, който е близо до нас, умира. Човек, който не е толкова близък до нас, продължава да живее. Всички тези неща влияят върху начина, по който живеем.
Тарик Али
Въпреки цялата им несвързаност и безсмислена ярост, тяхното послание е привлекателно за онези слоеве от населението, които копнеят за някакъв ред в живота си. Ако фанатиците обещаят да ги нахранят и да образоват децата им, те са готови да се откажат от удоволствията на CNN и BBC World.
Тарик Али
Ако нямах работата си, нямаше да имам живот.
Темпъл Грандин
Животът ми е основно моята работа.
Темпъл Грандин
Мисля, че използването на животни за храна е етично нещо, но трябва да го направим правилно. Трябва да дадем на тези животни достоен живот и да им дадем безболезнена смърт. Дължим на животното уважение.
Темпъл Грандин
Правдивост - това е диханието на живота, това е основата на всяко достойнство.
Теодор Драйзер
Може да се познае животът от книги и произведения на изкуството в още по-голяма степен, отколкото от самият живот.
Теодор Драйзер
В края на краищата, главното в живота е самият живот.
Теодор Драйзер
Това, което искаме, е да дадем възможност на нашите нещастни хора да живеят трудолюбив живот, тъй като единствено чрез постоянна работа се надяваме на нашата физическа и морална рехабилитация. Преди всичко поради тази причина ние се ангажирахме да обединим нашите хора около нашия идеал.
Теодор Херцел
Тези от нас, които днес са готови да рискуват живота си за каузата, биха съжалили, че са вдигнали пръст, ако успеем да организираме само нова социална система, а не по-справедлива.
Теодор Херцел
Социалистът е просто някой, който не може да преодолее своето учудване, че повечето хора, които са живели и умрели, са прекарали живота си в окаян, безплоден, непрестанен труд.
Тери Игълтън
Собственият ни живот трябва да бъде нашето послание.
Тик Нят Хан
Страданието не е достатъчно. Животът е едновременно ужасен и прекрасен...Как да се усмихвам, когато съм изпълнен с толкова много мъка? Естествено е - трябва да се усмихваш на скръбта си, защото ти си повече от скръбта си.
Тик Нят Хан
Изкоренете насилието в живота си и се научете да живеете състрадателно и внимателно. Търсете мир. Когато имате мир в себе си, истинският мир с другите е възможен.
Тик Нят Хан
Няма просветление извън ежедневния живот.
Тик Нят Хан
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща