Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 73
Аз не съм имала посредствен живот.
Сиси Спейсик
Животът не идва при човек с потребителско ръководство.
Скот Уестърфийлд
Това, което трябва да научим, както в медитацията, така и в живота, е да бъдем свободни от привързаност към добрите преживявания и без отвращение към негативните.
Согиал Ринпоче
Личният живот е личен живот! И не трябва да правим от него заглавие за медиите.
Сонам Капур
Когато разбереш кои са добрите хора в живота ти, имаш късмет.
София Буш
Задължението на всеки украинец е да подчини личните си дела и целия си живот на интересите и благосъстоянието на нацията.
Степан Бандера
Майка ми веднъж ми каза: "Трябва да обещаеш, че ще бъдеш щастлив; това е най-голямата услуга, която можете да направите на другите." То ме е водило през целия ми живот.
Стефан Хесел
Отнема само една секунда, за да се усмихне и забрави, но за някой, който се нуждае от това, може да продължи цял живот.
Стив Мараболи
Не можеш да базираш живота си на очакванията на други хора.
Стиви Уондър
Първата ми книга беше книгата, която промени живота ми.
Стивън Амброуз
Никсън се смяташе за измамен от живота. Той никога не получи моя глас.
Стивън Амброуз
Беше трудно да знаеш, че един от братовчедите ти е загубил живота си.
Стивън Джерард
Най-бързо от всичко учиш в три случая - до 7 години, на тренинги, и когато живота те е притиснал в ъгъла.
Стивън Кови
Нашата работа в този живот не е да се оформим в някакъв идеал, който си представяме, че трябва да бъдем, а да разберем кои вече сме и да станем такива.
Стивън Пресфийлд
Художникът не може да търси в другите да потвърдят неговите усилия или призванието му. Ако не ми вярвате, попитайте Ван Гог, който създаваше шедьовър след шедьовър и така и не намери купувач през целия си живот.
Стивън Пресфийлд
Безсмислието е определящата характеристика на живота.
Стивън Р. Доналдсън
Всеки живот има своя линия на тъга. И най-често, когато пресечете тази линия, вие се събуждате и започвате живота си отначало.
Стивън Тайлър
Един от чичовците ми замина за Канада и не можа да вземе китарата си с него. Когато я намерих в килера, намерих приятел за цял живот.
Стинг
Не мога да променя живота си, за да се съобразя с хора, които завиждат. И не виждам причина защо трябва да го правя.
Стинг
Както и йогата, така и духовният живот е доста труден.
Стинг
Приемането на смъртта ти дава повече от даден капитал в живота, а да живееш щастливо, както трябва. Да живееш за момента.
Стинг
Не съм от семейните типове. Обичам децата, обожавам ги, но не искам да живея живота си, заради тях.
Стинг
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща