Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 70
Исках също да изразя силата на киното да скрие реалността, като същевременно забавлява. Киното може да запълни празните пространства на вашия живот и вашата самота.
Педро Алмодовар
Заинтригуван съм от начина, по който физическият външен вид често може да ръководи живота на човек; нещата се случват по различен начин за красива жена, отколкото за обикновена.
Пенелъпи Лайвли
Аз не съм историк и не искам да пиша за това как възприемам социалната промяна през века като историк, а като някой, който е минал през нея и чийто живот също е продиктуван от нея, както и целият ни живот.
Пенелъпи Лайвли
Архитектурата е изложена на живот. Ако тялото й е достатъчно чувствително, то може да приеме качество, което свидетелства за миналия живот.
Петер Зумтор
Не вярвам в страха - живея живота си без съжаление.
Шон Комбс
Изненадан съм, че не мога да си спомня дали желанието ми да стана министър се превърна в желание да водя по-войнствения живот на мисионера, чрез бавен процес или внезапно.
Пиер Лоти
Не мисля, че имаш право да крещиш за личния живот на други хора.
Питър Кери
Забелязали ли сте, че най-умните хора в училище често не са тези, които успяват в живота?
Пол Арден
Ние сме устроени така, че обикновените действия на доброта, като даряване за благотворителност или изразяване на благодарност, имат положителен ефект върху дългосрочното ни настроение. Ключът към щастливия живот, изглежда, е добрият живот: живот с устойчиви взаимоотношения, предизвикателна работа и връзки с общността.
Пол Блум
Първите пионери както на уелнес, така и на мрежовия маркетинг бяха мотивирани от усещането, че е възможно да се създаде по-добър живот от предлаганите конвенционални пътища - съответно по-добро лично здраве и по-добро икономическо здраве. Сега "алтернативите" от вчера са се превърнали в икономическите центрове на днешния и утрешния ден.
Пол Зейн Пилзър
Финансовата награда е голяма и обичам живота, който имам, но всички пари са възможност да спрете да се притеснявате за парите. Тогава имате свобода да живеете живота си.
Пол Стенли
Дори най-далечното и екзотично място има своя паралел в обикновения живот.
Пол Теру
Всичко, което се опитвам да направя през целия си живот, е да правя чудесна музика.
Шон Комбс
Миналото определя бъдещето: това е закона на живота. Да се откажеш от своето минало означава да лишиш себе си от бъдещето.
Пьотър Чаадаев
Прекрасните неща в живота са нещата, които правиш, а не нещата, които имаш.
Райнхолд Меснер
И малките неприятности могат да отровят живота, ако ги няма големите.
Рамон Гомес де ла Серна
Аз съм родена романтичка. Романтизирам всичко в живота си. Бог ни е дал един живот. Трябва да го защитим. Затова не винаги е добре да сме практични и да следваме логиката.
Рани Мукерджи
Винаги съм смятал за подло да лазиш за живота си, сякаш животът е услуга. Ако не можете да живеете както искате, няма смисъл да живеете.
Рейналдо Аренас
Ако съня е преход в живота, то бъдещият живот е преход към съня.
Рене Магрит
Сложно е да се обобщава, че съм научил всичко в моя живот. Понеже процесът на познание свършва едва в момента на смъртта.
Рик Рубин
Смъртта е най-доброто наказание за прекарването на напразен живот.
Рик Рубин
Моят дълг на художник е да покажа на зрителя, как аз, именно аз, възприемам живота.
Андрей Тарковски
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща