Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 68
Животът не може да бъде излекуван, но той може да бъде управляван.
Нед Визини
Животът не е в това да се чувстваш по-добре, а в това да си свършиш работата.
Нед Визини
Англия вече не се контролира от британци, ние сме под невидимата еврейска диктатура, диктатура, която може да се усети във всяка сфера на живота.
Неста Х. Уебстър
В собствения си живот реших да оставя месото от чинията си в медицинското училище, но малко бавно осъзнах, че млечните продукти и яйцата също не са здравословни храни.
Нийл Барнард
Бих поискал тялото ми след смъртта ми да бъде погребано, а не кремирано, така че съдържащото се в него енергийно съдържание да се върне на земята, така че флората и фауната да могат да ядат върху него, точно както аз вечерях върху флората и фауната през живота си.
Нийл Деграс Тайсън
Така че това, което е вярно за самия живот, е не по-малко вярно и за Вселената: да знаеш откъде си дошъл е не по-малко важно от това да знаеш къде отиваш.
Нийл Деграс Тайсън
В съвремието, ако единствената мярка за това, което е там, тече от петте ви сетива, тогава ви очаква несигурен живот.
Нийл Деграс Тайсън
Спомням си, че си мислех, че остатъкът от живота ми ще бъде соло. Не се разплаках, когато си помислих това - това беше просто осъзнаване, че съм отишъл толкова дълго, за да бъда самодостатъчен.
Нийл Патрик Харис
Хубаво е да имате много неща, които се случват веднъж в живота си. Ако имате възможност да скочите с парашут, отидете на парашут. Ако ви предложат да участвате в странна пиеса на Шекспир в Сан Диего, облечете чорапогащник и извадете някакъв ямбичен пентаметър.
Нийл Патрик Харис
Добрият органайзър е ключов за всеки с натоварен социален живот.
Нийл Строс
Наблюдателите в по-ранните епохи може би смятат, че е също толкова нелепо да предполагат, че световната икономика един ден ще се удвои няколко пъти в рамките на един живот. И все пак това е необикновеното състояние, което сега приемаме за обикновено.
Ник Бостром
Вселената е студена. Забавлението е огънят, който разтапя блоковете на трудностите и създава кипящ празник на живота. Това е правото на раждане на всяко същество, право не по-малко свято за това, че е било стъпкано от началото на времето.
Ник Бостром
Не искам да се интересуваш от живота ми. Искам да се интересуваш от мен.
Ники Френч
Ако имах фотоапарат – казах аз, - щях да те снимам всеки ден. Така ще си спомня как изглеждахте всеки ден от живота си.
Никол Краус
... по-голям от живота... Никога не съм разбирал този израз. Какво е по-голямо от живота?
Никол Краус
Когато най-накрая попаднах на правилната книга, чувството беше насилствено: отвори дупка в мен, която направи живота по-опасен, защото не можех да контролирам това, което идваше през нея.
Никол Краус
Харесва ми да мисля, че светът не е готов за мен, но може би истината е, че не бях готов за света. Винаги съм пристигал твърде късно за живота си.
Никол Краус
Моментът измина, вратата между животите, които можехме да водим, и животите, които водихме, се затвори пред лицата ни.
Никол Краус
Така че животът не изглежда непоносим, трябва да се приспособим към две неща: към раните, които причинява времето, и към несправедливостите, които хората подобряват.
Никола дьо Шамфор
Как можех аз, който обичах живота толкова интензивно, да се оставя да се заплета толкова дълго в онова мръсно покритие от книги и хартия, почерняло с мастило!
Никос Казандзакис
Хората винаги ме питат дали бих могла да живея в някоя друга ера каква би била тя, а аз им казвам нито една! Чувствам се толкова щастлива, че живея в епоха, в която технологиите се променят и продължават да се променят и правят живота много по-вълнуващ. Той поддържа всички млади и постоянно научават нови неща.
Нина Гарсия
Харесва ми да запазя някои неща за себе си, защото това се нарича личен живот, а не публичен.
Нина Добрев
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща