Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 66
Аз живея живота си като всички останали; всеки има свои собствени препятствия. Моят е глухота.
Марли Матлин
Живота започва тогава, когато първо осъзнаем, колко близък е неговият край.
Марсилин Кокс
Едва след Индустриалната революция повечето хора са работили на места, далеч от домовете си или са били оставени да отглеждат малки деца без помощта на множество възрастни, което осигурява живот без подкрепа.
Марта Бек
Наистина мисля, че всяка дълбока криза е възможност да направите живота си необикновен по някакъв начин.
Марта Бек
Специализирах китайски. Никога не съм бил наистина добър в китайския, но наистина, наистина се възползвах от това, че бях изложен на азиатската философия в началото на живота си.
Марта Бек
За един век ние добавихме 28 години към средната си продължителност на живота – промяна толкова бърза, че мозъкът ни не би могъл да еволюира, за да я посрещне.
Марта Бек
Позицията, която заемам отчасти като резултат от живота в Азия, е, че спираш да живееш според очакванията си и ставаш на разположение да изживееш нещата такива, каквито са.
Марта Бек
Има физически характеристики, които се наследяват. Те включват неща като добър външен вид, висока интелигентност, физическа координация. Тези качества допринасят за успеха в живота, а успехът в живота е определящ фактор за оптимизма.
Мартин Селигман
Няма предимство да бързаш през живота.
Масаши Кишимото
Ако да си умен е това, което казваш, аз ще остана глупак през целия си живот.
Масаши Кишимото
Следващото поколение винаги ще превъзхожда предишното. Това е един от безкрайните цикли в живота.
Масаши Кишимото
Живей живота си така, че да не съжаляваш. Колкото и да е трудно, колкото и да е тъжно, ако нещо е ценно за теб, защитавай го с двете си ръце.
Масаши Кишимото
Ако искаш да ме убиеш, презирай ме, мрази ме и живееш по грозен начин... Бягай и се вкопчи в живота и тогава някой ден, когато имаш същите очи като мен, ела пред мен.
Масаши Кишимото
Идеята, че животът е химия, е справедлива, но скучна, както и твърдението, че футболът е физика.
Мат Ридли
Оттогава компютърните вируси се превърнаха в световен проблем. Тя започва да изглежда така, сякаш паразитите са неизбежни във всяка система на живот.
Мат Ридли
Животът трябва да се изживее просто. Никакви прилагателни и наречия. Само съществителни и глаголи.
Матю Макконъхи
Истинската поезия е да водиш красив живот. Да живееш поезия е по-добре, отколкото да я пишеш.
Мацуо Башьо
Но очевидно животът взе хората и ги разтърси, докато накрая станаха неузнаваеми дори за онези, които някога са ги познавали добре. Все пак имаше сила в това, че някога си познавал някого.
Мег Уолицър
И животът продължава, което изглежда някак странно и жестоко, когато гледаш как някой умира. Но има радост и изобилие от всичко, като информация и смях, лятно време и толкова много истории.
Мелина Маркета
Ако имате успех, това е така, защото някъде, някъде, някой ви е дал живот или идея, която ви е тръгнала в правилната посока. Не забравяйте също, че сте длъжни на живота, докато не помогнете на някой по-малко щастлив човек, точно както помогнаха и на вас.
Мелинда Гейтс
Много повече ме е грижа за спасяването на живота на майки и бебета, отколкото за изискан музей някъде.
Мелинда Гейтс
Аз съм много щастлива в моя живот.
Мелиса Маккарти
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
100