Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 65
Ние сме създадени да завладяваме околната среда, да решаваме проблеми, да постигаме цели и не намираме истинско удовлетворение или щастие в живота без пречки за завладяване и цели за постигане.
Максуел Малц
Най-важната ви продажба в живота е да продадете себе си.
Максуел Малц
Кафка наистина илюстрира начина, по който средата потиска индивида. Той показва как несъзнаваното контролира живота ни.
Мануел Пуиг
Нямам проследими литературни модели, защото не съм имал голямо литературно влияние в живота си.
Мануел Пуиг
Моите истории са много мрачни, така че мисля, че имам нужда от комичната съставка. Освен това животът има толкова много хумор.
Мануел Пуиг
Вярвам, че хората, които не постигат нищо в живота, са изолирани и се възмущават от тези, които са успешни.
Мануел Пуиг
Има благородни книги, но човек иска понякога дъха на животът.
Маргарет Фулър
Всичко, което правим, е наситено с енергията, с която го правим. Ако сме бясни, животът ще бъде неистов. Ако сме мирни, животът ще бъде спокоен. И така нашата цел във всяка ситуация е вътрешен мир.
Мариам Уилямсън
Да бъдеш принцеса означава да играеш на живота. Да бъдеш кралица означава да бъдеш сериозен играч... Целта на живота като жена е да се изкачи на трона и да управляваш със сърце.
Мариам Уилямсън
Разпознахте основна характеристика на живота на зависимия. Поддържането на навика ви е толкова важно, че нямате реален интерес към нищо друго.
Мариан Кийс
Необходима е смелост... да издържим острите болки на себеоткриването, вместо да изберем да поемем тъпата болка от безсъзнание, която ще продължи до края на живота ни.
Мариам Уилямсън
Любовта в ума ви произвежда любов в живота ви. Това е смисълът на рая. Страхът в ума ви поражда страх в живота ви. Това е смисълът на ада.
Мариам Уилямсън
Животът е гара... животът е място, където не можеш да живееш.
Марина Цветаева
Душата е платно. Вятърът е живот.
Марина Цветаева
Първият път винаги е първи път, каквото и да говорим Първата любов, първият бой... Искаш не искаш го запомняш за цял живот.
Мария Семьонова
Науката се явява основа на всеки прогрес, облекчаващ живота на човечеството и намаляващ страданията му.
Мария Кюри
Измамно е да се постави всеки интерес към живота в зависимост от такива бурни чувства, като любовта.
Мария Кюри
Ние четем историята на живота си, сякаш сме в нея, сякаш сме я написали.
Марк Странд
Обикновено животът, превърнат в стихотворение, се представя погрешно.
Марк Странд
Не ме разбирайте погрешно, аз се възхищавам на елегантността и оценявам по-фините неща в живота. Но за мен красотата се крие в простотата.
Марк Хаймън
За много от нас чистата вода е толкова изобилна и лесно достъпна, че рядко, ако изобщо, правим пауза, за да обмислим какъв би бил животът без нея.
Маркус Самуелсон
Точно като спазването на здравословна диета е важно за поддържането на здравословен начин на живот, храненето с правилните храни е също толкова важно, за да извлечете максимума от вашата тренировка.
Маркус Самуелсон
Предишна
1
...
64
65
(Текуща)
66
...
100
Следваща