Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 63
Все още мразя така наречения правилен живот. Ако се очаква нещо от мен, точно това не искам да правя.
Мадона
Празният живот е лишен от празници.
Аркадий Давидович
Никога не бих сменил живота си с нечий друг.
Арнолд Шварценегер
Може би целта на твоя живот е само да служиш като предупреждение за другите.
Ашли Брилиант
Преди да науча, че най-добрата част от живота ми е дошла, тя си отиде.
Ашли Брилиант
Може да изглежда странно, но моят живот се базира върху истинска история.
Ашли Брилиант
Книгата е животът на нашето време; от нея се нуждаят всички - и малките, и възрастните.
Висарион Белински
Страстта е поезията и цвета на живота, но какво значение имат страстите, ако в сърцето няма воля.
Висарион Белински
Никой човек не се ражда готов, тоест напълно оформил се, и животът не е нищо друго, освен непрекъснато движещо се развитие, непрекъснато формиране.
Висарион Белински
Животът е плътно покрит с тръни, и аз не знам за друг цяр, освен да се премине през тях, колкото се може по-бързо. Колкото повече се спираме на нашите нещастия, толкова по-голяма става способността им да ни наранят.
Волтер
Ако от живота се зачеркнат грешките, ще остане може би само подписът.
Генадий Малкин
Който не обича живота, не го заслужава.
Джакомо Казанова
Където и да ни отвежда животът, там винаги има изумителни моменти.
Джими Картър
Не само големите учители са тези, които формират живота ви. Понякога живота ви го формира именно липсата на големи учители и за човек да бъде пренебрегнат може да бъде също толкова добре, колкото и да бъде възхваляван.
Джулия Робъртс
Такава една чудна и толкова хубава бъркотия е животът!
Димитър Талев
Половината от хората изгубват половината си живот, за да направят другата му половина нещастна.
Жан дьо Лабрюйер
Животът не е шосе, а изкуство и издига човека, и често го отклонява от пътя.
Иля Еренбург
Едва покълналото растение е нежно и слабо. Изсъхналото е твърдо и кораво. Оттук става ясно, че всичко, което е нежно и слабо, в него има живот.
Лао Дзъ
Сексът с любов е най-прекрасното нещо в живота. Но сексът без любов също не е за изхвърляне.
Мей Уест
Един няма да разбере как ухае розата... Друг от горчиви билки мед ще направи... Ако дадеш на някой хляб - завинаги ще те запомни... За друг - живота си да пожертваш - няма да разбере.
Омар Хаям
Напоследък много хора се отказаха да живеят. Не се отегчават, не плачат, просто стоят в очакване да мине времето. Те не приеха предизвикателството на живота и животът повече не им отправя предизвикателства. Ти рискуваш да станеш като тях, съпротивлявай се, посрещни смело това, което ти поднася животът, не се отказвай!
Паулу Коелю
Поглеждайки назад през целия си живот, виждаш, че любовта е отговорът на всичко...
Рей Бредбъри
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
100
Следваща