Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 62
Само воин може да устои на пътя на знанието. Воин не може да се оплаче или съжалява за нищо. Животът му е безкрайно предизвикателство и предизвикателствата не могат да бъдат добри или лоши. Предизвикателствата са просто предизвикателства.
Карлос Кастанеда
Докато работиш, не е нужно да гледате живота в очите.
Карлос Руис Сафон
Голяма част от живота си ние прекарваме в сън, особено когато бодърстваме.
Карлос Руис Сафон
Само тогава, когато вие призовете смъртта сто пъти, вие започвате да разбирате цялата прелест на живота, и тогава много често, той ви оставя.
Кармен Силва
Има мъже, с които бих могъл да прекарам вечността. но не и този живот.
Катлийн Норис
Не се бойте да порастнете: във всяка възраст си има своя прелест. Отминалите години не са само трудности и загуби, а преди всичко опит, мъдрост, чувство за хумор, спокоен и трезв поглед на всичко произтекло в живота.
Катрин Деньов
Докато не преживееш част от живота си, не изпиташ силни разочарования, не се обзаведеш с рани като актьор, ти не струваш нищо.
Кийра Найтли
Литературата може да ни напомни, че не целият живот вече е записан: все още има толкова много истории за разказване.
Колъм Маккан
Тя беше уморена от това, че всички искат да отидат в рая, никой не иска да умре. Единственото нещо, за което си струва да се скърби, каза тя, е, че понякога в този живот има повече красота, отколкото светът може да понесе.
Колъм Маккан
Нека това бъде урок за всички нас, каза проповедникът. Някой ден ще вървиш в мрака и истината ще лъсне, а зад теб ще има живот, който никога повече не искаш да видиш.
Колъм Маккан
Нещата в живота нямат истинско начало, въпреки че нашите истории за тях винаги имат.
Колъм Маккан
Не мога да мина под земята в продължение на година, десет години, през целия си живот, в очакване на свободата да ми бъде предоставена. Свободата е нещо, което трябва да вземете за себе си.
Кори Доктороу
Колкото повече остарявам, толкова съм по-уверен, че всичко в живота ни е от късмет. И от пунктуалност. Ако пристигнете навреме, всичко ще бъде добре.
Кристофър Уокън
Как се чувствам сега като звезда? Ами все още се опитвам да живея живот и да се наслаждавам на това, което правя.
Крисчън Слейтър
Изкуството имитира живота, трябва да дойде отнякъде. Поставянето на граници и ограничения няма много смисъл за мен.
Крисчън Слейтър
Животът е прекрасен. Нека бъдещите поколения да го очистят от всяко зло, потисничество и насилие и да му се насладят пълноценно.
Лев Троцки
Всеки човек е само това, което е направил в животът.
Лилиан Хелман
Животът е пълен с рискове. Не е нужно да се боите от това.
Линдзи Лоън
Имате силата да излекувате живота си и трябва да знаете това. Толкова често си мислим, че сме безпомощни, но не сме. Ние винаги имаме силата на ума си... Заявете и съзнателно използвайте силата си.
Луиз Хей
Готов съм да се освободя от нуждата да бъда недостоен. Достоен съм за най-доброто в живота и сега с любов си позволявам да го приема.
Луиз Хей
Както започваш деня си, така и живееш деня си. Как живееш деня си, така живееш живота си.
Луиз Хей
Животът ни беше даден преди милиард години. Какво сме направили с него?
Люк Бесон
Предишна
1
...
61
62
(Текуща)
63
...
100
Следваща