Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 6
Ако единствената молитва във вашият живот стане думата "благодаря", това ще бъде достатъчно.
Майстер Екхарт
Животът е приключение в прошката.
Норман Казънс
Промяната е законът на живота. А онези, които гледат само на миналото или само на настоящето, без съмнение ще пропуснат бъдещето.
Джон Кенеди
Любовта е живот. И ако пропуснеш любовта, пропускаш и живота си.
Лио Бускалия
Госпожо, аз може да съм Президент на Съединените щати, но моят личен живот не му влиза в работа на абсолютно никого.
Честър Артър
Половината от живота ни губят родителите, а другата половина - децата.
Кларънс Дароу
Интересувам се от бъдещето, защото там ще прекарам остатъка от живота си.
Чарлз Кетъринг
Театърът е толкова безкрайно очарователен, защото е толкова неочакван. И толкова много приличащ на живота.
Артър Милър
Бебето е Божията повеля, че животът трябва да продължи.
Карл Сандбърг
Има две трагедии в живота - едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата - да си го върнеш.
Джордж Бърнард Шоу
Животът е борба.
Еврипид
На всеки ден трябва да се гледа като на един малък живот.
Максим Горки
В живота всеки трябва да направи собствени грешки.
Агата Кристи
Най-належащият и неотложен въпрос на живота е: какво правите за другите?
Мартин Лутър Кинг
Всички медии съществуват, за да инвестират живота си с изкуствени възприятия и произволни ценности.
Маршал Маклуън
Трябва да има повече от живота, отколкото да имаш всичко!
Морис Сендак
Този, който не е достатъчно смел да поема рискове, няма да постигне нищо в живота.
Мохамед Али
Паметта за това, че скоро аз ще умра – най-важния инструмент, който ми помага да взимам сложни решения в моя живот. Защото всичко останало – чуждото мнение, всичката тази гордост, всичкия този страх от неудобство или провал – всички тези вещи падат пред лицето на смъртта, остава само това, което действително е важно. Паметта за смъртта – най-добрия способ да избегнем мислите за това, че има какво да губите. Вие сте голи. У вас вече няма причини да не последвате зова на своето сърце.
Стив Джобс
Всички беди, които съм имал през живота си, всички проблеми и препятствия, са ме направили по-силен. Може да не го осъзнаете, когато се случи, но понякога един удар в зъба може да е най-доброто, което ви се е случвало.
Уолт Дисни
Животът е това, което трябва да правите, когато не можете да заспите.
Фран Лебовиц
Този живот е болница, в която всеки пациент е обладан от желание да смени леглото си.
Шарл Бодлер
Живота е твърде кратък, за да бъде незначителен.
Бенджамин Дизраели
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
100
Следваща