Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 57
Без значение на каква възраст сте или какви са вашите обстоятелства, вие сте специални и все още имате какво да предложите. Животът ти, заради това кой си, има смисъл.
Барбара де Анджелис
Трудните времена винаги ви създават възможности да изпитате повече любов в живота си.
Барбара де Анджелис
Това, което ни позволява като хора да преживеем психологически живота на земята, с цялата му болка, драма и предизвикателства, е чувството за цел и смисъл.
Барбара де Анджелис
Храбрец: човек, който малко цени своя живот - и още по-малко чуждия.
Адриан Декурсел
Живота много прилича на футбол. Всички ние искаме да получим топката. Или просто да покажем на какво сме способни.
Бени Хил
Вашето училище, може би е завършило с разделянето на лидери и неудачници, но живота НЕ. В някои училища не поставят лоши оценки и ви дават толкова опити, колкото са ви нужни за правилен отговор. Това няма НИЩО общо с реалният живот.
Бил Гейтс
Животът не е разделен на семестри. Няма да имате летни ваканции и има малко работодатели, които се интересуват от това да НАМЕРИТЕ СЕБЕ СИ. Търсете за своя сметка!
Бил Гейтс
Телевизията НЕ е истински живот. В действителност хората обикновено трябва да ходят на работа, а не да седят на маса на кафе.
Бил Гейтс
Когато имате пари в ръката, само вие забравяте кой сте. Но когато нямате пари в ръка, целият свят забравя кои сте. Такъв е животът.
Бил Гейтс
Обичай живота, който живееш. Живей живота, който обичаш.
Боб Марли
Промени мисленето си и ще промениш живота си.
Брайън Трейси
Само постоянна и добросъвестна тренировка в бойното изкуство дават дълъг и щастлив живот.
Брус Лий
Животът е кратък, даже и да доживееш до деведесет. Живей на пълни обороти - ето това мисля. Цени всеки миг, всеки час, всеки ден, понеже няма да успееш и да мигнеш с очи, когато всичко приключи. Абсолютно уверен съм, че за повечето хора смъртта настъпва неочаквано.
Брус Уилис
Вселената е синергична. Животът е синергичен.
Бъкминстър Фулър
Животът е даден на човек веднъж и човек трябва да го живее така, че да не греши в рецептите.
Венедикт Ерофеев
Винаги ме привличат хора, които ме интересуват. Трябва да са хора, които наистина са верни на себе си по някакъв начин и които винаги се опитват да направят нещо, което прави живота им по-интересен, или по-добър, или нещо за някой друг. Те се интересуват от хората.
Вивиан Уестууд
Най-първото и най-главното в живота - това е да се стараеше да владееш самият себе си.
Вилхелм фон Хумболт
Напротив, филмът може да популяризира идеята за промяна без каквото и да е политическо послание, но по своята форма и език може да каже на хората, че те могат да променят живота си и да допринесат за прогресивни промени в света.
Вим Вендерс
Във време на социална разпокъсаност вулгарността се превръща в начин на живот. Да бъдеш шокиращ става по-важно - и често по-изгодно - отколкото да бъдеш граждански или творчески или наистина оригинален.
Ал Гор
Актьора става емоционален атлет. Този процес е болезнен и от него страда личният ми живот.
Ал Пачино
Всеки момент от живота е възможност.
Габриел Гарсия Маркес
Възползвайте се сега, докато сте млади, и изстрадайте всичко, което можете, защото тези неща не продължават целия ви живот.
Габриел Гарсия Маркес
Предишна
1
...
56
57
(Текуща)
58
...
100
Следваща