Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 55
Само наличието на цели донася смисъл и удовлетворение в живота. Това способства не само за подобрение на здравето и дълголетие, но също дава и капчица оптимизъм в най-тежкото време.
Стив Джобс
Ако вие живеете живот, който обогатява още и живота на обкръжаващите ви хора, значи вие живеете велик живот.
Стивън Кинг
Да пишеш за своя живот е сложна задача. Това е като секса: по-добре да се преживее, отколкото да се пише за него.
Стивън Кинг
Докато съществува живот, има и надежда.
Стивън Хокинг
Когато се съмняваш избирай живота.
Тери Пратчет
В живота няма никакви гаранции, има някаква само вероятности.
Том Кланси
Животът в кутия е по-добър от никакъв живот.
Том Стопард
Не можеш да кажеш, че водата е необходима за живота: тя е и самият живот.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Въпреки че човешкият живот няма цена, ние винаги постъпваме така, сякаш съществува нещо още по-ценно.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Моята дефиниция за успех е да живеете живота си по начин, който да ви накара да почувствате тонус удоволствие и много малко болка - и поради начина си на живот, хората около вас изпитват много повече удоволствие, отколкото болка.
Антъни Робинс
Виждате ли, никога не е околната среда; това никога не са събитията от нашия живот, но смисълът, който придаваме на събитията - как ги интерпретираме -, оформя кои сме днес и кои ще станем утре.
Антъни Робинс
Оформят ни не събитията от нашия живот, а нашите убеждения какво означават тези събития.
Антъни Робинс
Една от причините, поради които малко от нас постигат това, което наистина искаме, е, че никога не насочваме фокуса си; никога не концентрираме силата си. Повечето хора си проправят път през живота, като никога не решават да овладеят нещо конкретно.
Антъни Робинс
Повечето хора нямат представа за гигантския капацитет, който можем веднага да управляваме, когато съсредоточим всичките си ресурси върху овладяването на една област от живота ни.
Антъни Робинс
Виждате ли, че в живота много хора знаят какво да правят, но малко хора всъщност правят това, което знаят. Знанието не е достатъчно! Трябва да вземете мерки.
Антъни Робинс
Поемете контрола върху своите последователни емоции и започнете съзнателно и умишлено да прекроите ежедневния си опит от живота.
Антъни Робинс
Имам толкова много работа, а животът е толкова кратък; аз трябва да побързам.
Томас Едисън
Има най-голяма практическа полза от това да направим няколко неуспехи в началото на живота си.
Томас Хъксли
Моето е първото поколение, което може да обмисли възможността да живеем целия си живот, без да ходим на война или да изпращаме децата си на война.
Тони Блеър
Имате нужда само от две неща в живота: вашия разум и жена ви.
Тони Блеър
Имам чувството, че съм в ръцете на Черния Исус, а той е бил с мен през целия си живот, за да ме води там, където трябва да бъда.
Тупак Шакур
Не избрах живота на главорез, животът на главореза ме избра.
Тупак Шакур
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща