Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 54
Щастието не цел в живота, а негово средство.
Пол Клодел
Мъдрият мъж ме предупреждаваше, че животът е само роса на листата на лотос.
Рабиндранат Тагор
Не е нужно да се опитвате да променяте целия си живот, а просто да промените отношението си към него.
Ралф Уолдо Емерсън
Повечето от сенките в живота ни съществуват, защото стоим пред собствената си слънчева светлина.
Ралф Уолдо Емерсън
Животът не е толкова кратък, че хората да нямат достатъчно време за вежливост.
Ралф Уолдо Емерсън
Смейте да живеете живота, за който сте мечтали. Вървете напред и сбъдвайте мечтите си.
Ралф Уолдо Емерсън
...В годините на вашия живот - живейте. Не си слагайте кръст. Не ходете с кисела физиономия.
Рей Бредбъри
Не искате да живея живота си и след това да срещна някого. Искаш да споделя живота си с някого. Това ми липсва в момента.
Риана
Това, което най-много ценя в живота, е способността ми да мечтая. По време на най-трудните ми моменти и сложни ситуации успях да мечтая за по-красиво бъдеще.
Ригоберта Менчу
Едно от нещата в актьорството е, че то ти позволява да живееш живота на другите хора, без да ти се налага да плащаш цената.
Робърт Де Ниро
Завършеността на живота, и краткия и дългия, се определя само от целта, заради който е преживян.
Робърт Джордан
Подсъзнанието ни няма чувство за хумор, не се шегува и не може да направи разликата между реалността и въображаемата мисъл или образ. Това, за което непрекъснато мислим, в крайна сметка ще се прояви в живота ни.
Робърт Колиър
Спортът е прекрасна метафора на живота. Всички от спортовете които се практикуват - ски, баскетбол, риболов - няма по-голям пример от голфа, защото играете срещу себе си и природата.
Робърт Редфорд
Човек остарява, когато престане да се удивлява и радва на живота.
Салма Хайек
В живота има нещо по-важно, от точността, а именно деликатността.
Самюъл Бекет
Моят живот е толкова прекрасен, че аз не бих се съгласила да се върна назад във времето, даже ако добре ми заплатите за това!
Сандра Бълок
Любовта като застраховка живот: колкото по-късно подпишете договора, толкова по-високи са таксите.
Саша Гитри
Всеки човек е художник на своя собствен живот, черпещ сили и вдъхновение от самия себе си.
Сергей Булгаков
Щастлива съм, че не съм интересна за списанията, пишещи за знаменитости. Тях ги интересуват млади актьори, чиито живот изобилства от събития: качили килограми, свалили килограми, забелязан на курорт с някоя, забелязана на басейн с някого. Всеки ден те носят сензации. А за мен пишат скучно: винаги съм във форма и съм омъжена за един и същ човек от вече много години.
Сигорни Уийвър
В края на живота своето превъзходство усещат само тези, които в началото са страдали от непълноценност.
Сидни Смит
Чувствах че се сливам с тъмнината, подобно на негатив на изображение на човек, който никога не съм виждала в живота си.
Силвия Плат
Нашият реален живот в повече от 3/4 се състои от въображения и фантазии.
Симон Вейл
Предишна
1
...
53
54
(Текуща)
55
...
100
Следваща