Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 52
Животът е кратък, така че живейте настоящето с благоразумие и справедливост.
Марк Аврелий
Започнете сега, за да живеете живота, който бихте искали да го видите в края на краищата.
Марк Аврелий
Съвършенството на характера се изразява в прекарване на всеки ден като последен в живота.
Марк Аврелий
Опитайте се да видите дали животът на достоен човек е подходящ за вас, доволен от справедливостта на делото му и доброжелателността на духовното му разположение.
Марк Аврелий
Колко смешно и колко странно да се изненадвате на всичко, което се случва в живота.
Марк Аврелий
Изживейте живота си в истината и справедливостта, толерантни към онези, които не са нито верни, нито справедливи.
Марк Аврелий
В живота винаги има място за подвизи.
Максим Горки
Каквото и да преживявате в живота си, никога не се отказвайте.
Марая Кери
По-благоразумно е да се боиш от живота, отколкото от смъртта.
Марлене Дитрих
Много пъти чувам израза "танцът на живота". Това е израз, който ме докосва дълбоко, защото инструментът, чрез който говори танцът, е и инструментът, чрез който се живее животът - човешкото тяло.
Марта Греъм
Еротичният елемент е животът, но не трябва да те поглъща, не трябва да е палава дума. Това е любовта към живота в много отношения.
Марта Греъм
Животът, тъй като това е живот, непременно включва справедливост.
Мартин Бубер
Целият действителен живот е среща.
Мартин Бубер
Публикуването е самостоятелна инвазия на личния живот.
Маршал Маклуън
Един от ефектите от живота с електрическа информация е, че живеем обичайно в състояние на информационно претоварване. Винаги има повече, отколкото можете да се справите.
Маршал Маклуън
Единственото нещо, което най-много искате в живота, като правило, не може да се купи за пари.
Мерилин Монро
Хуморът винаги е хуморът на палача и ако е необходимо, ще научите хумор на бесилото, а животът е твърде важно нещо, за да се взема на сериозно.
Мерилин Монро
Всеки човек е артист. Мечтата на живота ви е да правите красиво изкуство.
Мигел Руис
Не съжалявам за нищо, в моя живот няма място за срам.
Анджелина Джоли
След заснемането аз исках да приключа с актьорската кариера. Бях на такъв етап от живота си, когато бях получила всичко, което ми е нужно за щастието, но се чувствах опустошена. Като актриса тогава бях дала всичко, което мога да предложа.
Анджелина Джоли
Харесва ми да пораствам, да ставам по-зряла и, съответно здравомислеща. Всички събития, които произхождат в моя живот, сега ги възприемам по-леко.
Анджелина Джоли
На мен ми харесва моята работа да развличам хората и това е прекрасно. Но ако аз спасявам нечий живот, това ще носи по-голяма полза. В моя живот ще има повече смисъл.
Анджелина Джоли
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
100
Следваща